Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Second Female.

Letar du efter de bästa Second Female-erbjudandena?

Om du letar efter de största Second Female-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Second Female eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Second Female och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Guldfynd "Guldfyndsa Vinter /Vår !" giltig från från 15/4 till till 31/8.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

Second Female, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Second Female är en dansk klädbutik som fokuserar på mode och kläder för kvinnor

Lär känna Second Female

Stilen är skandinavisk med en elegant och modern fransk touch. Detta återspeglas i de fyra årliga kollektionerna genom feminina silhuetter, handritade tryck, tjocka stickor och eleganta kostymer.

Deras designfilosofi och deras mål är att skapa en relevant garderob som förkroppsligar all komfort och självförtroende som en kvinna behöver för att uttrycka sitt personliga utseende.

Genom att understryka de skandinaviska värderingarna av enkel lyx och funktionalitet skapar de kollektioner som är klassiska i ett modernt sammanhang och alltid fokuserar på säsongens "måste ha" -artiklar.

Hållbarhet är ett stort fokusområde för dem. De senaste åren har de arbetat intensivt med att förbättra deras produktion och deras sätt att tänka och kommunicera hållbarhet. Det är pågående arbete och de är stolta över de förbättringar de gör kollektion för kollektion utan att kompromissa med utseendet på deras vackra stilar.

Deras kläder säljs i Sverige via den globala hemsidan seconfemale.com där du kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Second Females bakgrund

Second Female grundades i Köpenhamn år 2000.