New Arrivals

Mer än en månad
Öppna katalog

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Second Female katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker online

Second Female, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Second Female är en dansk klädbutik som fokuserar på mode och kläder för kvinnor

Lär känna Second Female

Stilen är skandinavisk med en elegant och modern fransk touch. Detta återspeglas i de fyra årliga kollektionerna genom feminina silhuetter, handritade tryck, tjocka stickor och eleganta kostymer.

Deras designfilosofi och deras mål är att skapa en relevant garderob som förkroppsligar all komfort och självförtroende som en kvinna behöver för att uttrycka sitt personliga utseende.

Genom att understryka de skandinaviska värderingarna av enkel lyx och funktionalitet skapar de kollektioner som är klassiska i ett modernt sammanhang och alltid fokuserar på säsongens "måste ha" -artiklar.

Hållbarhet är ett stort fokusområde för dem. De senaste åren har de arbetat intensivt med att förbättra deras produktion och deras sätt att tänka och kommunicera hållbarhet. Det är pågående arbete och de är stolta över de förbättringar de gör kollektion för kollektion utan att kompromissa med utseendet på deras vackra stilar.

Deras kläder säljs i Sverige via den globala hemsidan seconfemale.com där du kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Second Females bakgrund

Second Female grundades i Köpenhamn år 2000. 

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor