Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Sandströms.

Letar du efter de bästa Sandströms-erbjudandena?

Om du letar efter de största Sandströms-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Sandströms eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Sandströms och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Soft Goat "Summer Sale is on Up to 40% off" giltig från från 10/7 till till 1/8.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

Sandströms, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Sandströms är en klädbutikskedja som säljer kläder för kvinnor och män.

Lär känna Sandströms

Sandströms butiker står för service, mode och variation. Deras varumärken skall samspela till ett sortiment som kan klä dig och bli favoriter i din garderob! Sandströms är en klädbutikskedja som säljer kläder för kvinnor och män. De säljer en mängd olika kläder och accesoarer, exempelvis så som skjortor, jackor, byxor, blusar och underkläder. De säljer kläder från olika märken. Exempelvis finns här märkena Björn Borg, Esprit, Lee och Jack & Jones.

Butiken har vardagliga öppettider och finns på flera olika platser i landet. Exempelvis finns de på platser så som Vimmerby, Linköping, Jönköping och Kisa. På hemsidan sandstroms.nu är det dock alltid öppet, och här hittar du även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Sandströms bakgrund

Sandströms grundades 1923. Närmare bestämt den 1 oktober. Det var då Malcolm och Matilda Sandström öppnade Fabriksboden tillsammans med sonen Richard.

I augusti 2020 öppnades deras nyaste butik, den här gången i centrala Jönköping. En månad senare lanserade de sin webbshop!

Leverans med Sandströms

Du kan välja att hämta din beställning i en valfri Sandströms butik. Om varan/varorna finns i butikslager så är hanteringstiden ca 1-2 vardagar och de kan oftas hantera beställningar så snabbt som inom två timmar.

Om du väljer att att hämta en vara i butik som inte finns i lager i den butik du väljer att hämta ut i medföra det i att hanteringstiden blir upp till 7-10 dagar. Vid beställningen anger du den butik som du vill hämta dina varor hos.

När dina beställda varor är klara att hämtas i butiken får du ett meddelande om detta via antingen sms, telefon eller e-post.

Du måste uppvisa legitimation när du hämtar ditt paket.