Hitta SAND i Din stad

Intressant att veta om SAND ...

SAND är ett danskt klädmärke som säljer kläder till kvinnor och män

Lär känna SAND

Som ett av de ledande danska modemärkena vänder sig SAND Copenhagen till världsmedborgaren, som uppskattar en stor känsla för detaljer, de finaste materialen, perfekta snitt och modern premiummodell. Historien om SAND Copenhagen är inte bara historien om ett av de mest framgångsrika och utbredda danska modemärkena någonsin; det är också historien om sann kreativitet, en passion för hantverk och ett öga för vackra produkter.

Kollektionerna idag är alltid på plats, extremt bärbara och lätta att älska och kombinerar över säsonger och modetrender för ditt eget, personliga uttryck. De är inte bara ett modeföretag som tillverkar kläder. Det finns många tankar bakom varje kollektion, mycket kreativ energi i varje objekt. Inte bara på grund av tygens känsla eller föremålens skönhet utan också för att du enkelt kan bära allt och känna dig bekväm var du än är.

I Sverige säljs SAND via återförsäljare, men även via deras globala hemida sandcopenhagen.com där du finner hela deras sortiment, nyheter, kampanjer och erbjudanden.

SANDS bakgrund

När Søren & Lene Sand grundade SAND Copenhagen 1981 hade de en vision att kombinera det bästa från norr och söder för att ge ett modernt utseende i hög kvalitet.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i Din stad

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.