Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från SAND.

Letar du efter de bästa SAND-erbjudandena?

Om du letar efter de största SAND-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från SAND eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från SAND och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Levi's "10 % rabatt och gratis frakt på din första beställning" giltig från från 18/4 till till 1/5.

Hitta SAND kataloger i din stad

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

SAND, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

SAND är ett danskt klädmärke som säljer kläder till kvinnor och män

Lär känna SAND

Som ett av de ledande danska modemärkena vänder sig SAND Copenhagen till världsmedborgaren, som uppskattar en stor känsla för detaljer, de finaste materialen, perfekta snitt och modern premiummodell. Historien om SAND Copenhagen är inte bara historien om ett av de mest framgångsrika och utbredda danska modemärkena någonsin; det är också historien om sann kreativitet, en passion för hantverk och ett öga för vackra produkter.

Kollektionerna idag är alltid på plats, extremt bärbara och lätta att älska och kombinerar över säsonger och modetrender för ditt eget, personliga uttryck. De är inte bara ett modeföretag som tillverkar kläder. Det finns många tankar bakom varje kollektion, mycket kreativ energi i varje objekt. Inte bara på grund av tygens känsla eller föremålens skönhet utan också för att du enkelt kan bära allt och känna dig bekväm var du än är.

I Sverige säljs SAND via återförsäljare, men även via deras globala hemida sandcopenhagen.com där du finner hela deras sortiment, nyheter, kampanjer och erbjudanden.

SANDS bakgrund

När Søren & Lene Sand grundade SAND Copenhagen 1981 hade de en vision att kombinera det bästa från norr och söder för att ge ett modernt utseende i hög kvalitet.