Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Samsøe & Samsøe.

Letar du efter de bästa Samsøe & Samsøe-erbjudandena?

Om du letar efter de största Samsøe & Samsøe-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Samsøe & Samsøe eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Samsøe & Samsøe och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Women'Secret "Summer promo hasta -50% !" giltig från från 23/5 till till 10/7.

Hitta Samsøe & Samsøe kataloger i din stad

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

Samsøe & Samsøe, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

På Samsøe Samsøe hittar du ett brett urval av både dammode och herrmode, online och i butiker

Lär känna Samsøe Samsøe

Samsøe Samsøe internationellt modemärke rotat i skandinavisk enkelhet.

På Samsøe Samsøe hittar du ett brett urval av både dammode och herrmode, online och i butikerSamlingar överskrider trender och bygger på Danmarks kända designtradition för att resultera i minimalistiska, prisvärda och tillgängliga modekläder med ett tydligt nordiskt utseende. Deras onlinebutikskollektion innehåller allt du behöver för vardagliga och speciella tillfällen, från arbetskläder och förhöjda vardagliga stilar till skor och accessoarerDe strävar efter att ge dig det bästa i variation och kvalitet i herrstil och dammodell online.

I Sverige finns butiken i Stockholm, men via hemsidan samsoe.com kan du handla från hela deras sortiment och dessutom hittar du här erbjudanden, nyheter och kampanjer.

Samsøe Samsøes bakgrund

Samsøe Samsøe går tillbaka till 1993, då bröderna Samsøe öppnade en liten smyckesbutik med samma namn i Köpenhamns Latinerkvarter. Etiketten utvidgades snart till att omfatta premium-T-shirts och stickade kläder, främst för män. År 2000 tog Peter Sextus och Per-Ulrik Andersen över varumärket och förvandlade det till ett internationellt modehus med fokus på samtida kläder, skor och accessoarer för män och kvinnor.

 

Samsøe Samsøe bryr sig om miljön

Samsøe Samsøe inser att deras kärnverksamhet kan påverka miljön. De strävar efter att bidra till miljömässig hållbarhet, där det är möjligt och livskraftigt. De är också engagerade i att bidra till internationella principer för social och ekonomisk hållbarhet, t.ex. mänskliga rättigheter och antikorruption. De vill positivt påverka de människor och samhällen där de verkar. Deras styrelseledamöter är deras allierade för att säkerställa att deras CSR-åtaganden och strategier kommer att genomföras.