Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Saint Tropez.

Letar du efter de bästa Saint Tropez-erbjudandena?

Om du letar efter de största Saint Tropez-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Saint Tropez eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Saint Tropez och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Lindex "25% on shorts and swimwear !" giltig från från 5/7 till till 25/7.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

Saint Tropez, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Saint Tropez är ett danskt klädmärke som säljer kläder och accessoarer för kvinnor.

Lär känna Saint Tropez

Saint Tropez kläder är trendiga och tidlösa och inriktade främst till den yngre generationens kvinnor.  Populära produktkategorier är: Saint Tropez klänningar, Saint Tropez cardigans, och Saint Tropez jeans.

Saint Tropez Sverige har ett antal olika fysiska butiker, och Saint Tropez öppettider varierar beroende på vilken av dem du besöker. Några av dem finns exempelvis på platser så som StockholmVästerås och Göteborg.

På sociala medier och på den globala hemsidan sainttropez.com kan du följa aktuella erbjudanden och kollektioner, samt ta del av Saint Tropez rea och nyheter. Kläderna är feminina och prisvänliga och följer det senaste modet.

Kundklubben heter Saint Tropez Friends och det kostnadsfria medlemskapet ger specialerbjudanden, bonus och VIP-inbjudningar.

Saint Tropez Bakgrund

Företaget grundades 1986 i Danmark och är numera en del av IC Companys.

Saint Tropez butiker finns på flera ställen i Danmark, Sverige och Nederländerna.

Se mer på hemsidan för information om beställningar, butiker, mode och kontakt med Saint Tropez kundservice.

Tävla med Saint Tropez

Tävlingar är organiserat av Saint Tropez - en del av DK COMPANY ONLINE A/S, Thrigesvej 7, 7430 Ikast, Danmark. I fall där tävlingen hålls på Facebook eller Instagram, är dessa varken administrerat, sponsorerat eller associerat med dessa medier, om inget annat anges tydligt.

Genom att delta i deras tävlingar godkänner du att följa villkor och betingelser. Deltagare, som inte följer dessa villkor och betingelser, kommer inte att vara berättigad att vinna de utlovade priserna.

All information om hur du deltar i en tävling kommer att visas utifrån villkoren för varje tävling.

Tävlingarna är öppna för alla över 18 år. Sluttidpunkten för en tävling kommer alltid att visas i tävlingsannonsen. Alla inslag måste tas emot innan datumet för tävlingen upphör.