Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Saint Tropez katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i Din stad

Intressant att veta om Saint Tropez ...

Saint Tropez är ett danskt klädmärke som säljer kläder och accessoarer för kvinnor.

Lär känna Saint Tropez

Saint Tropez kläder är trendiga och tidlösa och inriktade främst till den yngre generationens kvinnor.  Populära produktkategorier är: Saint Tropez klänningar, Saint Tropez cardigans, och Saint Tropez jeans.

Saint Tropez Sverige har ett antal olika fysiska butiker, och Saint Tropez öppettider varierar beroende på vilken av dem du besöker. Några av dem finns exempelvis på platser så som StockholmVästerås och Göteborg.

På sociala medier och på den globala hemsidan sainttropez.com kan du följa aktuella erbjudanden och kollektioner, samt ta del av Saint Tropez rea och nyheter. Kläderna är feminina och prisvänliga och följer det senaste modet.

Kundklubben heter Saint Tropez Friends och det kostnadsfria medlemskapet ger specialerbjudanden, bonus och VIP-inbjudningar.

Saint Tropez Bakgrund

Företaget grundades 1986 i Danmark och är numera en del av IC Companys.

Saint Tropez butiker finns på flera ställen i Danmark, Sverige och Nederländerna.

Se mer på hemsidan för information om beställningar, butiker, mode och kontakt med Saint Tropez kundservice.

Tävla med Saint Tropez

Tävlingar är organiserat av Saint Tropez - en del av DK COMPANY ONLINE A/S, Thrigesvej 7, 7430 Ikast, Danmark. I fall där tävlingen hålls på Facebook eller Instagram, är dessa varken administrerat, sponsorerat eller associerat med dessa medier, om inget annat anges tydligt.

Genom att delta i deras tävlingar godkänner du att följa villkor och betingelser. Deltagare, som inte följer dessa villkor och betingelser, kommer inte att vara berättigad att vinna de utlovade priserna.

All information om hur du deltar i en tävling kommer att visas utifrån villkoren för varje tävling.

Tävlingarna är öppna för alla över 18 år. Sluttidpunkten för en tävling kommer alltid att visas i tävlingsannonsen. Alla inslag måste tas emot innan datumet för tävlingen upphör.