Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Rydbergs Ur.

Letar du efter de bästa Rydbergs Ur-erbjudandena?

Om du letar efter de största Rydbergs Ur-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Rydbergs Ur eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Rydbergs Ur och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Tele2 "Erbjudanden Tele2" giltig från från 2/11 till till 2/11.

Hitta Rydbergs Ur kataloger i din stad

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Rydbergs Ur, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Rydbergs Ur erbjuder klockor och smycken som passar just dig

Lär känna Rydbergs Ur

Rydbergs Ur är stolta över att kunna presentera ett av de absolut största urvalen av klockor i Sverige. De arbetar med världsledande schweiziska toppmärken såväl som marknadsledande modeklockor. Genom deras medlemskap i Klockmaster får ni som kund garanti och allriskförsäkring (på klockor upp till 70 000 kr) på ert ur som gäller i 45 butiker runt om i Sverige. Deras exklusiva ur levereras med världsgaranti som gäller hos auktoriserade återförsäljare världen över.

Deras experter hjälper dig även att hitta den perfekta ringen ur deras breda urval; Rydbergs Selection, Les Paves, Georg Jensen, Classic bla. Du kan välja att tillverka din ring i platinum, 18K guld, titanium eller carbon. Det finns möjlighet att designa om ringarna om du så önskar. 

Deras butik finns i Helsingborg och har vardagliga öppettider. Via hemsidan hittar du hela deras sortiment, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Rydbergs Urs bakgrund

Rydbergs Ur är sedan starten 1904 familjeägt och drivs idag av tredje och fjärde generationen. Företaget grundades av urmakarmästare Anders Rydberg som under åren hade många lärlingar. Den första butiken låg på Kullagatan 55 i Helsingborg city.