Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från River Island.

Letar du efter de bästa River Island-erbjudandena?

Om du letar efter de största River Island-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från River Island eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från River Island och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Furniturebox "Up till 30% rabatt !" giltig från från 30/1 till till 5/3.

Hitta River Island kataloger i din stad

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

River Island, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

River Island är en Brittisk modekedja som säljer kläder, skor och accessoarer för män, kvinnor, och barn.

Lär känna River Island

River Island är en Brittisk modekedja som säljer kläder, skor och accessoarer för män, kvinnor, och barn. 

River Island har funnits sedan 1940-talet och huvudkontoret finns i London. Populära produktkategorier är: River Islands bikinis, men även deras skor väskor och River Islands underkläder.

River Island Sverige har en fysisk butik, och denna finns lättilgängligt i Stockholm. På den globala hemsidan riverisland.com har du möjlighet att beställa hem även till Sverige. Kläderna är bekväma och prisvänliga och följer det senaste modet.

På sociala medier och på hemsidan kan du följa aktuella erbjudanden och kollektioner, samt ta del av River Islands rea och nyheter.

Kläderna säljs under det egna varumärket River Island, och modet är ungt, hippt och trendigt.  

River Islands bakgrund

Företaget grundades 1948 av Bernard Lewis med familj i London.

River Island butiker finns på över 317 platser runt om i världen, och hemsidan levererar till över 100 länder runt om i världen.

Se mer på hemsidan för information om produkter, butiker, mode och kontakt med River Islands egna kundservice.

River Islands jobbar mot det moderna slaveriet

River Island har ett ständigt åtagande att skydda de mänskliga rättigheterna och värdigheten för alla personer i deras globala försörjningskedja. Dessutom har de ett underliggande och långvarigt engagemang för etisk handel baserat på den fasta tron att verksamheten kan vara både lönsam och ansvarsfull. De tar eliminering av modern slaveri på största allvar och de har införlivat detta mål i sina etiska handelspolitik och deras program. River Islands är engagerade i att samarbeta med nyckelintressenter som ETI och dess medlemmar, regeringsorgan, icke-statliga organisationer, lokala myndigheter och andra partners för att hantera denna globala utmaning. Under 2019 anställde River Islands huvudfabriker 325 000 arbetare varav 164 000 kvinnor.