Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Rabalder.

Letar du efter de bästa Rabalder-erbjudandena?

Om du letar efter de största Rabalder-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Rabalder eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Rabalder och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Masai "Masai sale !" giltig från från 12/4 till till 2/5.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Rabalder, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Rabalder säljer damkläder via butiker, postorder och webshop.

Lär Känna Rabalder

Rabalder är ett över 30 år gammalt svenskt varumärke som uppskattar sköna kläder med hög kvalité och många kombinationsmöjligheter.
De lägger stor vikt på val av material och färgkoordinering, just för att du som kund skall känna att du får något extra när du köper en Rabalder-produkt.

Deras ambition är att göra kläder som du kan känna dig avslappnad men ändå välklädd i. Mjuka och behagliga plagg i en harmonisk tidlös anda. Välj och vraka bland välmatchade färger i vackra mönster, klassiska ränder, ljuvt blommigt och en stor variation av enfärgade plagg att mixa därtill. Rabalders filosofi är enkel: Sköna kläder för sköna dagar!

Rabalder designar och producerar sina kollektioner i egen regi med produktion i Kina, Indien, Portugal, Polen och Turkiet.
V
arumärket Rabalders koncept hittar du bara i deras egna butiker och på deras hemsida. Öppettiderna är vardagliga och butikerna finns på platser så som exempelvis Göteborg, Kalmar, Linköping och Umeå. På hemsidan hittar du erbjudanden, nyheter och andra guider och råd.

Rabalders bakgrund

Rabalder grundades för drygt 30 år sedan och driver butiker över hela landet.

Rabalder tar ansvar

Rabalder är stolta att kunna berätta att vi signerat initiativet Swedish Fashion Ethical Charter för att aktivt jobba tillsammans med branschen för branschen i frågor kring mångfald samt social hållbarhet. Rabalder är medlemmar i Svensk Handel och har kollektivavtal med Handels och Unionen. Genom deras medlemskap i Textilimportörerna är de ständigt uppdaterade på lagar och riktlinjer som gäller för branschen.

Deras leverantörsavtal är omfattande och reglerar bland annat frågor kring miljö och etik, såsom kemikalierestriktioner, arbetsförhållanden och ett självklart förbud mot barnarbete i enlighet med FN:s barnkonvention.