New Arrivals

Mer än en månad
Öppna katalog

Letar du efter de bästa Rabalder-erbjudandena?

Om du letar efter de största Rabalder-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Rabalder eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Det finns för närvarande 2 Rabalder-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Rabalder-katalogen "New Arrivals" giltig från 19/06/2022 till 19/08/2022 och börja spara pengar nu!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Rabalder katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i din stad

Rabalder, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Rabalder säljer damkläder via butiker, postorder och webshop.

Lär Känna Rabalder

Rabalder är ett över 30 år gammalt svenskt varumärke som uppskattar sköna kläder med hög kvalité och många kombinationsmöjligheter.
De lägger stor vikt på val av material och färgkoordinering, just för att du som kund skall känna att du får något extra när du köper en Rabalder-produkt.

Deras ambition är att göra kläder som du kan känna dig avslappnad men ändå välklädd i. Mjuka och behagliga plagg i en harmonisk tidlös anda. Välj och vraka bland välmatchade färger i vackra mönster, klassiska ränder, ljuvt blommigt och en stor variation av enfärgade plagg att mixa därtill. Rabalders filosofi är enkel: Sköna kläder för sköna dagar!

Rabalder designar och producerar sina kollektioner i egen regi med produktion i Kina, Indien, Portugal, Polen och Turkiet.
V
arumärket Rabalders koncept hittar du bara i deras egna butiker och på deras hemsida. Öppettiderna är vardagliga och butikerna finns på platser så som exempelvis Göteborg, Kalmar, Linköping och Umeå. På hemsidan hittar du erbjudanden, nyheter och andra guider och råd.

Rabalders bakgrund

Rabalder grundades för drygt 30 år sedan och driver butiker över hela landet.

Rabalder tar ansvar

Rabalder är stolta att kunna berätta att vi signerat initiativet Swedish Fashion Ethical Charter för att aktivt jobba tillsammans med branschen för branschen i frågor kring mångfald samt social hållbarhet. Rabalder är medlemmar i Svensk Handel och har kollektivavtal med Handels och Unionen. Genom deras medlemskap i Textilimportörerna är de ständigt uppdaterade på lagar och riktlinjer som gäller för branschen.

Deras leverantörsavtal är omfattande och reglerar bland annat frågor kring miljö och etik, såsom kemikalierestriktioner, arbetsförhållanden och ett självklart förbud mot barnarbete i enlighet med FN:s barnkonvention.

Fler erbjudanden från Kläder, Skor och Accessoarer

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor