Tiendeo official website

Sale , up to 50% off !

10 dagar kvar

  Letar du efter de bästa Quiksilver-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Quiksilver-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Quiksilver eller andra butiker i kategorin Sport i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Quiksilver on Tiendeo. Bläddra i den senaste Quiksilver-katalogen "Sale , up to 50% off !" giltig från från 20/6 till till 4/7 och börja spara pengar nu!

  Andra Sport-kataloger

  • Logo Skechers
  • Logo Stadium Outlet
  • Logo Intersport
  • Logo XXL
  • Logo Stadium
  • Logo Decathlon

  Quiksilver, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Quicksilver säljer kläder och sportartiklar för kvinnor, män och barn

  Lär känna Quicksilver

  Quiksilver översätter strandstilen till en samling kust- till kustavslappnade, och är den inofficiella utrustaren för surfingens poundrundare och havskuliga barn. Deras havs- och bergskläder är designat av ett urval av kläder, accessoarer och skor som inte följer den aktuella konventionella surftrenden, och är inspirerad av dagens moderna mavericks. Quiksilver-kläderna arbetar med ett kreativt tvärsnitt av industrins insiders och professionella ryttare och överbryggar klyftan mellan mode och funktionalitet och designar killer carving redskap för den outtröttliga tunnjagaren.

  Quiksilver är en australiensisk sportutrustningstillverkare, som bland annat är världens största tillverkare av surfingkläder. Att föra surf, skidor och snowboard tillsammans kanske har fötts på Australiens ikoniska kust, men de har gjort brädsporter till en topp för strandäventyr till det okända. Omvandla sina drömmar till tidvattentekniker är de surfmärket som gav dig Vee-midjan och snowboardmärket som visade upp värmen på freestyle-mode. Framtiden för actionsporter är här. De har inga fysiska butiker, men deras globala hemsida quicksilver-store.se erbjuder hela deras sortiment, men även nyheter, kampanjer, och erbjudanden.

  Quicksilvers bakgrund

  Quiksilver grundades 1969 av två australiska surfare som började sälja våtdräkter. Framgångarna fortsatte med lansering i USA och Europa. År 2005 köpte Quiksilver den franska skidtillverkaren Skis Rossignol.