Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Quiksilver katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Sport-butiker online

Quiksilver, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Quicksilver säljer kläder och sportartiklar för kvinnor, män och barn

Lär känna Quicksilver

Quiksilver översätter strandstilen till en samling kust- till kustavslappnade, och är den inofficiella utrustaren för surfingens poundrundare och havskuliga barn. Deras havs- och bergskläder är designat av ett urval av kläder, accessoarer och skor som inte följer den aktuella konventionella surftrenden, och är inspirerad av dagens moderna mavericks. Quiksilver-kläderna arbetar med ett kreativt tvärsnitt av industrins insiders och professionella ryttare och överbryggar klyftan mellan mode och funktionalitet och designar killer carving redskap för den outtröttliga tunnjagaren.

Quiksilver är en australiensisk sportutrustningstillverkare, som bland annat är världens största tillverkare av surfingkläder. Att föra surf, skidor och snowboard tillsammans kanske har fötts på Australiens ikoniska kust, men de har gjort brädsporter till en topp för strandäventyr till det okända. Omvandla sina drömmar till tidvattentekniker är de surfmärket som gav dig Vee-midjan och snowboardmärket som visade upp värmen på freestyle-mode. Framtiden för actionsporter är här. De har inga fysiska butiker, men deras globala hemsida quicksilver-store.se erbjuder hela deras sortiment, men även nyheter, kampanjer, och erbjudanden.

Quicksilvers bakgrund

Quiksilver grundades 1969 av två australiska surfare som började sälja våtdräkter. Framgångarna fortsatte med lansering i USA och Europa. År 2005 köpte Quiksilver den franska skidtillverkaren Skis Rossignol.