Andra användare tittade även på

Hitta Pull & Bear i din stad

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Pull & Bear katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i din stad

Pull & Bear, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Pull & Bear är ett spanskt företag som erbjuder kläder för både män och kvinnor.

Lär känna Pull & Bear

Pull & Bear startade  med ett tydligt internationellt uppdrag och med avsikt att klä unga människor som är engagerade i sin miljö, som bor i samhället och förhåller sig till varandra. Unga människor som har en avslappnad klädkstil, som undviker stereotyper och som vill må bra i vad de än har på sig. För att möta deras behov tar Pull & Bear de senaste internationella trenderna, blandar dem med influenser som syns på gatan och i de mest fashionabla klubbarna, och omarbetar dem enligt deras stil och gör dem till bekväma och lätta att bära kläder.

Pull & Bear utvecklas i samma takt som kunden, och håller alltid upp med ny teknik, sociala rörelser och de senaste konstnärliga eller musikaliska trenderna. Allt detta kan ses inte bara i dess design utan också i butikerna. Inspirerad av den legendariska kaliforniska staden Palm Springs uppdateras produktlinjerna ständigt. Alla butiker över hela världen får nya varor två gånger i veckan. I Sverige har butikerna varadliga öppettider och finns i Stockholm. Via den globala hemsidan pullandbear.com finner du dock hela deras sortiment oavsett var du bor. Här finner även erbjudanden och nyheter.

Pull & Bears bakgrund

Pull & Bears grundades 1991 i Spanien.

Presentkort med Pull & Bear

Eftersom Pull & Bear vet hur svårt det är att få storlek, färg och stil med plagget rätt,  har de gjort din presentköp enklare än någonsin. Nu kan du välja mellan ett fysiskt presentkort, som mottagaren kommer att få i exklusiv Pull & Bear-förpackning, eller ett EGIFT-KORT, som skickas via e-post den dag du väljer och är perfekt för att lösa de sista-minuten-presentkrafterna och göra bort med dessa leveransproblem.

I båda fallen kan deras presentkort användas i onlinebutiken eller i en fysisk butik i Sverige.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor