Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Pronovias.

Letar du efter de bästa Pronovias-erbjudandena?

Om du letar efter de största Pronovias-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Pronovias eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Pronovias och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Guldfynd "Guldfyndsa Vinter /Vår !" giltig från från 15/4 till till 31/8.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

Pronovias, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Pronovias säljer det där specifika klädesplagget för dina höjdpunkter i livet.

Lär känna Pronovias

PRONOVIAS är ett familjeföretag som började sitt liv i  'El Suizo' , en prestigefylld Barcelona-butik grundad av Alberto Palatchi Bienveniste 1922 och som specialiserat sig på spetsar, broderier och högkvalitativa sidentyger. 

Företaget började internationalisera 1977 och var banbrytande inom franchisebranschen och öppnade den första butiken av detta slag i Nederländerna innan den flyttade till Nordamerika och Asien under 90-talet. Pronovias leder världen med sitt omfattande distributionsnätverk med mer än 4 000 försäljningsställen i mer än 105 länder.

Sedan sjuttiotalet har Pronovias haft ett nätverk med 50 franchisetagare som delar sina egna butiks värderingar och savoir-faire, vilket garanterar en unik shoppingupplevelse som har nått alla hörn av världen. I Sverige säljs deras klänningar via åteförsäljare som är inriktade mot bröllops och balklänningar. Via hemsidan pronovias.com finner du hela deras sortiment, men även nyheter, erbjudanden, kampanjer och mer information.

Pronovias bakgrund

Det som började som ett familjeföretag skulle senare bli  Pronovias. 1964, när Alberto Palatchi Ribera gick med, var företaget banbrytande i skapandet av det första brudmode för prêt-à-porter , en revolution då, som gjorde bröllopsklänningar tillgängliga för alla kvinnor.