Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Pronovias katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i Din stad

Intressant att veta om Pronovias ...

Pronovias säljer det där specifika klädesplagget för dina höjdpunkter i livet.

Lär känna Pronovias

PRONOVIAS är ett familjeföretag som började sitt liv i  'El Suizo' , en prestigefylld Barcelona-butik grundad av Alberto Palatchi Bienveniste 1922 och som specialiserat sig på spetsar, broderier och högkvalitativa sidentyger. 

Företaget började internationalisera 1977 och var banbrytande inom franchisebranschen och öppnade den första butiken av detta slag i Nederländerna innan den flyttade till Nordamerika och Asien under 90-talet. Pronovias leder världen med sitt omfattande distributionsnätverk med mer än 4 000 försäljningsställen i mer än 105 länder.

Sedan sjuttiotalet har Pronovias haft ett nätverk med 50 franchisetagare som delar sina egna butiks värderingar och savoir-faire, vilket garanterar en unik shoppingupplevelse som har nått alla hörn av världen. I Sverige säljs deras klänningar via åteförsäljare som är inriktade mot bröllops och balklänningar. Via hemsidan pronovias.com finner du hela deras sortiment, men även nyheter, erbjudanden, kampanjer och mer information.

Pronovias bakgrund

Det som började som ett familjeföretag skulle senare bli  Pronovias. 1964, när Alberto Palatchi Ribera gick med, var företaget banbrytande i skapandet av det första brudmode för prêt-à-porter , en revolution då, som gjorde bröllopsklänningar tillgängliga för alla kvinnor.