Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Praxis katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker online

Intressant att veta om Praxis ...

Praxis säljer kläder för både män och kvinnor från det egna varumärket

Lär känna Praxis

Praxis är leverantören av kläder och skor som man föredrar. Deras mision är att de vill göra deras kunders dag bekväm. Missionen är basen för allt vad de tänker, säger och gör i Praxis. Det betyder först och främst att de levererar arbetskläder och skor där komfort, passform, design och kvalitet går upp i en bekväm enhet. Men det handlar också om att de utvecklar varje kunds enskilda behov. Detta oavsett om det heter twill, bomull eller något helt annat eller om kunden är en liten klinik eller en stor kommun.

Det är Praxis vision att bli det naturliga valet av arbetskläder för kunder där komfort, passform, design, kvalitet och pris spelar roll.

Deras produkter säljs i Sverige via deras hemsida praxiswear.com där du kan finna hela sortimentet, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Praxis bakgrund

Praxis grundades 1995 och ligger i Danmarks textilhuvudstad Herning. Förutom deras primära försäljning i Danmark exporterar de till Norge, Sverige, Finland, Island, Tyskland, Schweiz, Österrike, Nederländerna, Belgien, Grönland och Färöarna.

Fler erbjudanden från Kläder, Skor och Accessoarer