Intressant att veta om Praxis ...

Praxis säljer kläder för både män och kvinnor från det egna varumärket

Lär känna Praxis

Praxis är leverantören av kläder och skor som man föredrar. Deras mision är att de vill göra deras kunders dag bekväm. Missionen är basen för allt vad de tänker, säger och gör i Praxis. Det betyder först och främst att de levererar arbetskläder och skor där komfort, passform, design och kvalitet går upp i en bekväm enhet. Men det handlar också om att de utvecklar varje kunds enskilda behov. Detta oavsett om det heter twill, bomull eller något helt annat eller om kunden är en liten klinik eller en stor kommun.

Det är Praxis vision att bli det naturliga valet av arbetskläder för kunder där komfort, passform, design, kvalitet och pris spelar roll.

Deras produkter säljs i Sverige via deras hemsida praxiswear.com där du kan finna hela sortimentet, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Praxis bakgrund

Praxis grundades 1995 och ligger i Danmarks textilhuvudstad Herning. Förutom deras primära försäljning i Danmark exporterar de till Norge, Sverige, Finland, Island, Tyskland, Schweiz, Österrike, Nederländerna, Belgien, Grönland och Färöarna.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker online

Fler erbjudanden från Kläder, Skor och Accessoarer

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.