Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Pondus.

Letar du efter de bästa Pondus-erbjudandena?

Om du letar efter de största Pondus-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Pondus eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Pondus och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Soft Goat "Summer Sale is on Up to 40% off" giltig från från 10/7 till till 1/8.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

Pondus, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Pondus har ett noga utvalt sortiment inom mode för både män och kvinnor.

Lär känna Pondus

På Pondus hittar du ett noga utvalt sortiment för både dam och herr, allt från de starkaste modevarumärkena på marknaden till mindre kollektioner. De är ständigt på jakt efter att förnya och anpassa sitt utbud utifrån deras kunders önskemål och rådande trender. Hitta allt från skor, väskor och accessoarer till kläder och inredningsdetaljer.

För Pondus är den personliga servicen och den familjära stämningen central. De vill att du som kund ska känna att du är en del av Pondus-familjen. Gå gärna med i deras kundklubb för att samla bonus och ta del av nyheter och särskilda erbjudanden.

Butiken har vardagliga öppettider och finns på platser så som Uddevalla, Karlstad, Smögen och Strömstad. På hemsidan pondus.eu är det dock alltid öppet, och här kan du handla från hela deras sortiment, och här finns även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Pondus bakgrund

Den första Pondus-butiken öppnade i Uddevalla 1993. Idag finns åtta butiker runtom i Västsverige.

Ångerrätt med Pondus

Pondus förhoppning är förstås att du alltid ska bli nöjd med dina inköp men om du av någon anledning ändå inte skulle bli helt nöjd vill de gärna hjälpa till.
Observera att en vara måste vara oanvänd och ha kvar alla produkttaggar för att godkännas som retur. För underkläder och strumpor gäller ånger- och bytesrätten endast om plomberingen är intakt. 

Det går att returnera varor som är köpta online i alla deras butiker. Beställd och oanvänd vara kan bytas och returneras inom 14 dagar (7 dagars öppetköp vid köp i butik) efter att varan är uthämtad eller mottagen. Vid byten i butik tar du med varan, din orderbekräftelse samt legitimation till butiken, där får du hjälp av deras personal.