Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Polarn O. Pyret katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i Din stad

Intressant att veta om Polarn O. Pyret ...

Polarn O. Pyret är en barnklädeskedja med butiker på flera orter runt om i Sverige.

Lär känna Polarn O. Pyret

Polarn O Pyret är ett börsnoterat varumärke som designar, producerar och distribuerar sina kläder genom egna butiker, e-handel och franchisebutiker. Företaget fokuserar på barnkläder och mammakläder.

Polarn O Pyrets öppettider är vardagliga, och i nuläget finns ett flertal Polarn O Pyret butiker runt om i Sverige. Några av dem finns exempelvis i Uppsala, Göteborg och Malmö.

På sociala medier samt på polarnopyret.se kan man följa aktuella erbjudanden och kampanjer samt ta del av Polarn O Pyrets rea och nyheterPolarn O Pyret outlet är exklusiv för e-butiken och erbjuder PO.P plagg till 30 – 70 % rabatt.

Till sortimentet hör främst kläder för barn mellan åldrarna 0 – 12, men Polarn O Pyret säljer även mammakläderleksaker och accessoarerBland annat är företaget kända för sin randiga bomullstrikå och för barnkläder som håller länge och går att leka i. Kundmedlemmar har möjlighet att köpa och sälja begagnade Polarn O. Pyret kläder online.

Polarn O. Pyrets bakgrund

Klädkedjan grundades 1975 av Gunilla Axen.

Polarn O Pyret har hundratals butiker i cirka 10 länder. VD i Sverige är Anders Wiberg.

Se mer på hemsidan för information om butiker, utbud, erbjudanden samt kontakt med Polarn O Pyrets kundtjänst.

 Polarn O. Pyret tänker på sin klimatpåverkan

Klädindustrin är bland de mest förorenande industrierna i världen, där produktionen är den stora utmaningen. Därför är deras mål att åstadkomma en minskning av deras utsläpp av växthusgaser med minst 30% till 2030. Till 2045 ska de vara helt klimatneutrala.

Det här är ambitiösa mål som de behöver bryta ner i olika delmål. Det viktigaste de kan göra – som en del av klädindustrin – är att producera färre plagg genom att minska överproduktionen. De tror att de kan bidra till en sundare konsumtion genom att anpassa sitt sortiment för att kunna minska säsongsproduktionen – och därmed vderas utsläpp. Polarn O. Pyrets mål är därför att de ska halvera mängden redan till 2020.

Fler erbjudanden från Kläder, Skor och Accessoarer