Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Piquadro.

Letar du efter de bästa Piquadro-erbjudandena?

Om du letar efter de största Piquadro-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Piquadro eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Piquadro och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Forever 21 "Forever 21 50% off dresses , sets , one sites, shoes & handbag !" giltig från från 14/5 till till 31/5.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Deichmann
  • Logo Monroe World
  • Logo Henri Lloyd
  • Logo Piquadro
  • Logo Signal
  • Logo Edblad

Piquadro, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Piquadro erbjuder och säljer väskor som de skapar och tillverkar själva.

Lär känna Piquadro

Piquadro specialiserar sig på innovativa affärsväskor och tillbehör, kännetecknas av en hög grad av funktionalitet och en högpresterande, igenkännlig design - det ultimata uttrycket för italiensk elegans och originalitet. Piquadro är faktiskt ett italienskt varumärke, exemplifierat av kvaliteten på dess läder och känsligheten i dess design. Genom sin passion, kreativitet och informella men professionella stil. Enligt andan i varumärket, som ligger i den konceptinspirerade 'tech-inside' designen för varje artikel. 

Ändå för Piquadro går funktionaliteten utöver högteknologiska tillbehör och prickar. Det betyder också nya material, nya tester för att verifiera tillförlitlighet och nya interiörorganisationslösningar för att göra föremål ännu mer praktiska och användbara. Tack vare ett urval av material, konstruktion och funktionalitet, Piquardos produkter representerar hög kvalitet och tillförlitlighet. En Piquardo-väska är ett intelligent tillbehör för ett allt livligare och mer hektiskt yrkesliv - konstruerat för företag.

I sverige säljs väskorna via återförsäljare men även via den globala hemsidan piquadro.com där du även kan hitta nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Piquadros bakgrund

Piquadros har funnits i flera år och grundades i Italien.