Skriv upp dig för att få koll på när!

Vi är på väg att publicera erbjudanden från Piquadro

Skriv upp dig för att få koll på när!

Hitta Piquadro i Din stad

Intressant att veta om Piquadro ...

Piquadro erbjuder och säljer väskor som de skapar och tillverkar själva.

Lär känna Piquadro

Piquadro specialiserar sig på innovativa affärsväskor och tillbehör, kännetecknas av en hög grad av funktionalitet och en högpresterande, igenkännlig design - det ultimata uttrycket för italiensk elegans och originalitet. Piquadro är faktiskt ett italienskt varumärke, exemplifierat av kvaliteten på dess läder och känsligheten i dess design. Genom sin passion, kreativitet och informella men professionella stil. Enligt andan i varumärket, som ligger i den konceptinspirerade 'tech-inside' designen för varje artikel. 

Ändå för Piquadro går funktionaliteten utöver högteknologiska tillbehör och prickar. Det betyder också nya material, nya tester för att verifiera tillförlitlighet och nya interiörorganisationslösningar för att göra föremål ännu mer praktiska och användbara. Tack vare ett urval av material, konstruktion och funktionalitet, Piquardos produkter representerar hög kvalitet och tillförlitlighet. En Piquardo-väska är ett intelligent tillbehör för ett allt livligare och mer hektiskt yrkesliv - konstruerat för företag.

I sverige säljs väskorna via återförsäljare men även via den globala hemsidan piquadro.com där du även kan hitta nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Piquadros bakgrund

Piquadros har funnits i flera år och grundades i Italien.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i Din stad

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.