Nyheter AW22

Mer än en månad
Öppna katalog

Letar du efter de bästa Pelle P-erbjudandena?

Om du letar efter de största Pelle P-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Pelle P eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Pelle P on Tiendeo. Bläddra i den senaste Pelle P-katalogen "Nyheter AW22" giltig från 24/09/2022 till 03/12/2022 och börja spara pengar nu!

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker

Pelle P, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Pelle Ps klädkollektioner består av funktionskläder designade för att klara tuffa utmaningar inom hav, berg och stad.

Lär känna Pelle P

Pelle Ps klädkollektioner består av funktionskläder designade för att klara tuffa utmaningar inom hav, berg och stad. Kollektionerna är inspirerade av Pelle Pettersons livsstil och prestationer som idrottsman. Varumärkets kollektioner innehåller allt från tekniska sjö-och skidkläder till plagg som lämpar sig såväl på golfbanan som i staden. Inspiration och yrkeskunnande kommer från det de kallar True Experience. Det handlar om erfarenhet, hängiven livsstil och framåtanda. Att leva för stora upplevelser och känna sin hemmaplan. Ingen personifierar det bättre än Pelle Petterson. Pelle P har återförsäljare i SverigeNorgeDanmarkFinland och Tyskland, samt egna åretrunt-/och sommarbutiker. Butikerna har vardagliga öppettider och finns på platser så som exempelvis Gränna, Kungälv och Ystad. På hemsidan pellepettersson.com är det dock alltid öppet, dessutom finns här erbjudanden, nyheter och kampanjer.

Pelle Ps bakgrund

Varumärket Pelle P grundades 2007 och ägs och drivs av PPY Production AB, med huvudkontor i Billdal utanför Göteborg. VD, grundare och chefsdesigner är Cecilia Petterson - Pelle Pettersons dotter. Cecilia är uppvuxen bland seglingstävlingar och bergstopparna med sin far, vilket har gett henne inspirationen och erfarenheten att arbeta med kläder för den aktiva människan.

Hållbar utveckling med Pelle P

Pelle P skall synas, men ha så liten påverkan på miljön som möjligt.
Redan vid grundandet av Pelle P har miljön alltid varit angelägenhet för företaget, och att ta hand om den är en viktig filosofi för varumärket. Pelle Petterson själv vet vikten av att ta hand om naturen och miljön, och har nästan under hela sitt liv varit aktiv i sporter så som segling, utförsåkning på skidor och golf. Det är från hans tankesätt som Pelle P växt fram. För företaget handlar det inte bara om att producera kläder som uppfyller dina förväntningar. Det handlar också om att utveckla material som är slitstarka, samtidigt som de har så lite påverkan på miljön som möjligt.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Pelle P katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Utvalda produkter

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona