Tiendeo official website

Summer sale !

Mer än en månad

  Letar du efter de bästa Peak Performance-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Peak Performance-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Peak Performance eller andra butiker i kategorin Sport i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Peak Performance on Tiendeo. Bläddra i den senaste Peak Performance-katalogen "Summer sale !" giltig från från 20/6 till till 31/8 och börja spara pengar nu!

  Andra Sport-kataloger

  • Logo Skechers
  • Logo Stadium Outlet
  • Logo Intersport
  • Logo XXL
  • Logo Stadium
  • Logo Decathlon

  Peak Performance, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Peak Performance är ett svenskt klädföretag som säljer hållbara och kvalitativa kläder för män, kvinnor och juniorer.

  Lär känna Peak performance

  Peak Performance är ett svenskt klädföretag som säljer hållbara och kvalitativa kläder för män, kvinnor och barn. 

  Peak Performance kläder är inspirerade av friluftsliv, sport och natur, och det sägs finnas en Peak Performance jacka som passar alla. Företaget säljer även vanliga kläder som tröjor, klänningar, kjolar samt utrustning som väskor och kepsar.

  Peak Performances öppettider är varierande beroende på vilken butik du besöker, och i nuläget finns det ett flertal Peak Performance butiker runt om i landet. Några av dem finns på platser så som exempelvis StockholmGöteborg och i Barkarby.

  På sociala medier och på den globala hemsidan peakperformance.se (på engelska), kan du följa aktuella kampanjer och erbjudanden, samt ta del av Peak Performances rea och nyheter. Internetbutiken erbjuder fri frakt och fria returer.

  Shoppingkategorierna är  Dam, Män och Barn, och kläderna inspireras av skidåkning, golf, klättring, löpning och friluftsliv.

  Peak performance bakgrund

  Företaget grundades 1986 i Åre av några profiler inom svensk utförsåkning, bland andra Stefan Engström och Peter Blom.

  Peak Performance är idag Skandinaviens största klädmärke inom funktionellt sportmode och finns i över 20 länder.

  Sponsring utgör en stor del av Peak Performances marknadsföring och de står bland annat bakom tidernas största skidfilmstävling - VAST Awards by Peak Performance.

  Peak performance tar ansvar

  I hjärtat av Peak Performance hittar vi tidlös design i de bästa materialen. Innovation och nyskapande är anledningen till att de finns till. Därför hör det inte till ovanligheten att du kan stöta på en parka som tillverkades för tiotals år sedan, eller ett par byxor som har vandrat otaliga mil världen över. Det är alltid ett kärt återseende. När Peak performance utvecklar produkter är varuprov en del av processen för att vi alla ska få så mycket ut av deras design som möjligt. Istället för att dessa plagg ska förbli oanvända skänker de sitt överskott till organisationer som Human Bridge – en organisation som samlar in och skickar kläder, skor och textilier till människor i fattigdom.