Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Part Two katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i Din stad

Intressant att veta om Part Two ...

Part two erbjuder mode och kläder för kvinnor.

Lär känna Part Two

Part Two är ett kvinnligt varumärke. De designar feminina stilar ofta kombinerade med boho-inspirerade element, men de gynnar också de klassiska linjerna från manligt mode. Part Two älskar färg, och men även det neutrala.

De älskar kläder som kan kläs upp och ner, avslappnad kvinnlighet är deras nyckelord.

Part Two tror på äkthet och ärlighet. De vet att en stils bästa funktion är passformen, att utforma garderobsprodukter för att hålla i åratal är deras ambition och de strävar efter att hitta rätt kvaliteter. 

Det är väldigt enkelt - Part Two designar kläder med en nordisk touch för riktiga kvinnor som lever verkliga liv över hela världen. Part Twos butiker har vardagliga öppettider och finns på platser så som Göteborg, Stockholm och Uppsala. På hemsidan parttwo.com är det dock alltid öppet. Här kan du hitta nyheter, erbjudanden, och kampanjer förutom kläder från hela deras sortiment.

Part Twos bakgrund

Redan från början har den ikoniska skandinaviska designtraditionen inspirerat Part Twos designers och legat till grund för eras designfilosofi. 1986 introducerade de en klassisk look som strävar efter att kvinnor klär sig i vackra och bekväma kläder, vilket återspeglar en aktiv och hälsosam livsstil.

Att tävla med Part Two

Tävlingar är organiserat av Part Two - en del av DK Company Online AB, Box U 291, 202 29 Malmö. I fall där tävlingen hålls på Facebook eller Instagram, är dessa varken administrerat, sponsorerat eller associerat med dessa medier, om inget annat anges tydligt.

Genom att delta i deras tävlingar godkänner du att följa följande villkor och betingelser. Deltagare, som inte följer dessa villkor och betingelser, kommer inte att vara berättigad att vinna de utlovade priserna.

All information om hur du deltar i en tävling kommer att visas utifrån villkoren för varje tävling.

Sluttidpunkten för en tävling kommer alltid att visas i tävlingsannonsen. Alla inslag måste tas emot innan datumet för tävlingen upphör.