Tiendeo official website

New collecion summer 2024 !

Mer än en månad

  Letar du efter de bästa Part Two-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Part Two-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Part Two eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Part Two on Tiendeo. Bläddra i den senaste Part Two-katalogen "New collecion summer 2024 !" giltig från från 24/4 till till 30/6 och börja spara pengar nu!

  Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Deichmann
  • Logo Monroe World
  • Logo Henri Lloyd
  • Logo Piquadro
  • Logo Signal
  • Logo Edblad

  Part Two, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Part two erbjuder mode och kläder för kvinnor.

  Lär känna Part Two

  Part Two är ett kvinnligt varumärke. De designar feminina stilar ofta kombinerade med boho-inspirerade element, men de gynnar också de klassiska linjerna från manligt mode. Part Two älskar färg, och men även det neutrala.

  De älskar kläder som kan kläs upp och ner, avslappnad kvinnlighet är deras nyckelord.

  Part Two tror på äkthet och ärlighet. De vet att en stils bästa funktion är passformen, att utforma garderobsprodukter för att hålla i åratal är deras ambition och de strävar efter att hitta rätt kvaliteter. 

  Det är väldigt enkelt - Part Two designar kläder med en nordisk touch för riktiga kvinnor som lever verkliga liv över hela världen. Part Twos butiker har vardagliga öppettider och finns på platser så som Göteborg, Stockholm och Uppsala. På hemsidan parttwo.com är det dock alltid öppet. Här kan du hitta nyheter, erbjudanden, och kampanjer förutom kläder från hela deras sortiment.

  Part Twos bakgrund

  Redan från början har den ikoniska skandinaviska designtraditionen inspirerat Part Twos designers och legat till grund för eras designfilosofi. 1986 introducerade de en klassisk look som strävar efter att kvinnor klär sig i vackra och bekväma kläder, vilket återspeglar en aktiv och hälsosam livsstil.

  Att tävla med Part Two

  Tävlingar är organiserat av Part Two - en del av DK Company Online AB, Box U 291, 202 29 Malmö. I fall där tävlingen hålls på Facebook eller Instagram, är dessa varken administrerat, sponsorerat eller associerat med dessa medier, om inget annat anges tydligt.

  Genom att delta i deras tävlingar godkänner du att följa följande villkor och betingelser. Deltagare, som inte följer dessa villkor och betingelser, kommer inte att vara berättigad att vinna de utlovade priserna.

  All information om hur du deltar i en tävling kommer att visas utifrån villkoren för varje tävling.

  Sluttidpunkten för en tävling kommer alltid att visas i tävlingsannonsen. Alla inslag måste tas emot innan datumet för tävlingen upphör.