Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Pagelle.

Letar du efter de bästa Pagelle-erbjudandena?

Om du letar efter de största Pagelle-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Pagelle eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Pagelle och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Åhléns "50% på utvalda sommar- & badkläder" giltig från från 12/7 till till 15/7.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

Pagelle, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Pagelle är en klädesbutik som säljer kläder från kända märken

Lär känna Pagelle

Målsättningen med Pagelle är att ge kvinnor en naturlig mötesplats för att förverkliga sig själva och sin stil.  Det tänker de dessutom fortsätta med! I dag finns cirka 5 butiker i mellanSverige.  Det viktiga för Pagelle är att jobba med passform i kombination med kvalité och det tycker anser de att de även lyckats med. Välkommen in till Pagelles butiker och ta en liten titt på alla deras nyheter. Butikerna har vardagliga öppettider och finns på platser så som exempelvis i Linköping, Stockholm, Örebro och Uppsala. Om du vill hålla dig uppdaterad och ta del av nyheter och kampanjer så kan di även besöka deras facebook sida. Där du även kan finna mer information, precis som med deras hemsida pagelle.se

Pagelles bakgrund

Pagelle grundades 1955 av Ivar Pagmar. Detta med målsättningen att ge kvinnor en naturlig mötesplats för att förverkliga sig själva och sin stil. Hos Pagelle hittar du märken som Isay, Masai, Part Two, Jofama, Ilse Jackobsen, Inwear, Mos mosh, Saki mfl.

Vinn presentkort från Pagelle

Pagelle erbjuder en kundundersökning där du kan vinna ett presentkort. Svara på några enkla frågor och delta i dragningen för att vinna ett presentkort på 1000 kronor. De drar en vinnare sista juni och sista november. Vinnarna kommer att kontaktas via e-post och kommer att offentliggöras här kontinuerligt. Detta kan du göra via deras hemsida pagelle.se och sedan klicka dig vidare till kundundersökning.