Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Paapi.

Letar du efter de bästa Paapi-erbjudandena?

Om du letar efter de största Paapi-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Paapi eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Paapi och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Lager 157 "Outdoor Rea" giltig från från 22/9 till till 28/10.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Paapi, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Paapi erbjuder herrkläder för alla online via deras egna hemsida

Lär känna Paapi

Paapis affärsidé är att erbjuda män det absolut noggrannast utvalda sortimentet av ungt trendigt herrmode i en mix av välkända, prisvärda märkeskläder och unika nystartade varumärken från både Sverige och övriga världen. Under deras inköp ägnar de väldigt mycket tid åt att grundligt gå igenom kollektionerna och prova allt de köper in. Viktigt för dem har blivit att fokusera på det unga modet med tyngd på streetmode. De testar gärna att ta in nystartade, spännande designers och ofta är Paapi den enda svenska butiken där du kan hitta dem. Paapi har också två egna varumärken som inte säljs någon annanstans. Limité och Kid Famous, som båda är bland deras allra mest uppskattade märken.

Deras kläder säljs via hemsidan paapi.se där du kan finna hela sortimentet men även nyheter, erbjudaden och kampanjer.

Paapis bakgrund

Paapi är en svensk webshop som har sin säte i Kungsbacka söder om Göteborg. De startade som en fysisk butik 2006 men gled snabbt över till onlineförsäljning och har sedan 2009 enbart försäljning på nätet.