Intressant att veta om Paapi ...

Paapi erbjuder herrkläder för alla online via deras egna hemsida

Lär känna Paapi

Paapis affärsidé är att erbjuda män det absolut noggrannast utvalda sortimentet av ungt trendigt herrmode i en mix av välkända, prisvärda märkeskläder och unika nystartade varumärken från både Sverige och övriga världen. Under deras inköp ägnar de väldigt mycket tid åt att grundligt gå igenom kollektionerna och prova allt de köper in. Viktigt för dem har blivit att fokusera på det unga modet med tyngd på streetmode. De testar gärna att ta in nystartade, spännande designers och ofta är Paapi den enda svenska butiken där du kan hitta dem. Paapi har också två egna varumärken som inte säljs någon annanstans. Limité och Kid Famous, som båda är bland deras allra mest uppskattade märken.

Deras kläder säljs via hemsidan paapi.se där du kan finna hela sortimentet men även nyheter, erbjudaden och kampanjer.

Paapis bakgrund

Paapi är en svensk webshop som har sin säte i Kungsbacka söder om Göteborg. De startade som en fysisk butik 2006 men gled snabbt över till onlineförsäljning och har sedan 2009 enbart försäljning på nätet.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker online

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.