Tiendeo official website

Erbjudanden Only

Mer än en månad

  Letar du efter de bästa Only-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Only-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Only eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Only on Tiendeo. Bläddra i den senaste Only-katalogen "Erbjudanden Only" giltig från från 3/11 till till 3/11 och börja spara pengar nu!

  Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

  Only, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  ONLY är en Dansk modekedja som säljer kläder och accessoarer för framförallt kvinnor, men även för män under märket ONLY & SONS.

  Lär känna Only

  ONLY kläder är unika i sitt namn, sina butiker och kollektioner och har funnits sedan 90-talet. ONLY är ett fristående märke inom Bestseller Fashion Group, och säljer produkter från flera välkända och utvalda internationella märken.

  ONLY öppettider är måndag till söndag, och i nuläget finns det en butik i Sverige, i  Malmö. Det mesta av försäljningen i Sverige sker via e-handel och på hemsidan kan man beställa ur hela sortimentet med fri frakt.

  På sociala medier och på only.se kan man ta del av aktuella erbjudanden och kampanjer, samt följa ONLY rea och nyheter. 

  I sortimentet finns kläder och accessoarer för kvinnor och män. Populära produktkategorier är ytterkläder, kjolar, klänningar och underkläder. Några av märkena som säljs är bland annat ONLY, VILA, Vero Moda och J.Lindeberg. ONLY PLAY är ONLY:s undervarumärke för sport- och träningskläder. 

  Onlys bakgrund

  Märket ONLY lanserades 1995 i Danmark. Den första ONLY-butiken öppnade 1997 i Oslo Arkaden.

  Idag har ONLY fler än 300 butiker i Europa och Mellanöstern och växer fortfarande. Märket ONLY säljs i över 6500 grossistbutiker och är representerat på 23 marknader.

  Se mer på hemsidan för information om butiker, kollektioner, erbjudanden samt kontakt med ONLY kundservice.

  Only tänker på långsiktighet

  Only har gjort några bra framsteg inom områden som socialt arbete, kemikaliehantering och användning av mer hållbara material sedan de formaliserade deras första uppförandekod 2000, men nu accelererar de. Deras FWD-strategi för mode betonar det omedelbara behovet av inkluderande och helhetssyn på hållbarhet. Denna åtgärd måste stödja företagstillväxt inom planetgränser genom att ständigt optimera deras verksamhet, sätta vetenskapliga mål och söka innovativa lösningar över hela värdekedjan. Vi agerar på de områden där de vet att de kan förbättra omedelbart, samarbetar med deras partners, hittar nya svar och utvärderar när ny information uppstår.