Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Odd Molly.

Letar du efter de bästa Odd Molly-erbjudandena?

Om du letar efter de största Odd Molly-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Odd Molly eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Odd Molly och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Zalando "Zalando reklamblad" giltig från från 20/2 till till 29/2.

Hitta Odd Molly kataloger i din stad

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Odd Molly, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Odd Molly är en modekedja som säljer kläder online och i butik. Odd Molly är speciellt känt för sina färgranna mönster.

Lär känna Odd Molly

Odd Molly är en svensk klädkedja som är verksam internationellt, och säljer kläder och accessoarer som riktar sig till unga, modemedvetna kvinnor.

Odd Mollys öppettider är vardagliga och butiker finns runt om i Sverige. Några av dem finns i städer så som exempelvis i Lund Göteborg och Stockholm. Klädmärket säljs även av flera återförsäljare, och det finns även två outlet butiker i Sverige, dessa finns på platserna Barkarby och Kungsbacka.

På sociala medier och på hemsidan kan du följa Odd Mollys aktuella erbjudanden samt ta del av deras egna rea. Medlemskap i Odd Molly Club är gratis och ger bonuspoäng på alla inköp, specialerbjudanden, rabatter och inbjudan till evenemang.

Odd Molly är speciellt känt för sina färggranna mönster. Populära produktkategorier innefattar bland annat jackor, koftor och klänningar. Det finns även en hem kollektion, Odd Molly Home, som erbjuder tryckta påslakan, örngott och filtar i hög kvalitet.

Odd Mollys bakgrund

Företaget grundades 2002 av Karin Jimfelt-Ghatan, Per Holknekt och Christer Andersson.

Odd Molly har flera anställda och VD är Anna Attemark.

Odd Molly International AB har väckt uppmärksamhet runt om i världen och erhållit en mängd priser och utmärkelser.

Odd Molly tror på jämstäldhet

Odd Molly tror på jämställdhet i ledande positioner och är därför stolta över att vara rankade som nummer 1 på Allbrights prestigefulla lista över jämställda företag för 2015.

Odd Mollys styrelse består av 50 % kvinnor och 50 % män, och ledningen består av 60 % kvinnor och 40 % män.

De hyllar Molly i allt de gör. Odd Molly vill inspirera flickor och kvinnor i alla åldrar att bryta sig loss från konventioner och följa sina egna drömmar. och de kommer alltid att kämpa för fler Mollys i världen. Detta är anledningen till att de startade Odd Project, ett initiativ för att uppfylla flickors livslånga drömmar.