Erbjudanden av Oasis

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Oasis katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i Din stad

Oasis, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Oasis är en brittisk klädkedja med flera butiker internationellt och i Sverige. Oasis kläder riktar sig till kvinnor, och kedjan säljer även accessoarer och skor.

Lär känna Oasis

Oasis är en brittisk klädkedja, som säljer kläder, skor och accessoarer för kvinnor sedan 90-talet. Oasis har det mesta inom mode för unga kvinnor, speciellt Oasis klänningar i glada mönster är populära.

Oasis öppettider är varierande beroende på vilken Oasis butik du besöker, och i nuläget finns flera Oasis butiker i Sverige. Några av dem finns på platser så som exempelvis Malmö och Stockholm. Via den globala hemsidan är det möjligt att beställa ur sortimentet till 24 länder.

På sociala medier och på hemsidan kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Oasis rea och nyheter.

Till sortimentet hör Oasis egna varumärke och kedjan har ett stort utbud av klänningar, tröjor och kjolar i ljusa och glada färger och exklusiva mönster. Andra produktkategorier är Toppar & Blusar, Jackor & Kappor, Badmode, Byxor & Shorts, Väskor, Skärp och Hattar, m.m. Mönster är Oasis varumärke och här hittar du allt från leopardmönster till blommigt och randigt.

Oasis bakgrund

Oasis har funnits i över 20 år och inspireras av vintage och exotiska platser.

Idag har kedjan runt 300 butiker över hela världen, bland annat Storbritannien, Asien, Mellanöstern och Ryssland.

hemsidan finns information om butiker, utbud, erbjudanden och kontakt med kundservice.

Miljöarbete md Oasis

Medvetenheten om och uppmärksamheten mot miljö- och sociala effekter av modebranschen har med rätta ökat och för att återspegla detta har Oasis ökat sitt fokus på ansvarsfull affärsaktivitet. De har arbetat för att utveckla en bättre förståelse för sina effekter och en plan för att förbättra deras resultat. De anser att de kommer att uppnå sin ambition genom att ta ett mycket enkelt tillvägagångssätt: kartlägga sin försörjningskedja och identifiera var de största effekterna är. Sätta in verktyg för att mäta effekterna och möjliga lösningar. Samt göra ändringar för att förbättra deras miljö- och sociala fotavtryck.

 

Fler erbjudanden från Kläder, Skor och Accessoarer