Tiendeo official website

Erbjudanden Oasis

Mer än en månad

  Erbjudanden av Oasis

  Letar du efter de bästa Oasis-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Oasis-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Oasis eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Oasis on Tiendeo. Bläddra i den senaste Oasis-katalogen "Erbjudanden Oasis" giltig från från 17/4 till till 17/4 och börja spara pengar nu!

  Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Deichmann
  • Logo Monroe World
  • Logo Henri Lloyd
  • Logo Piquadro
  • Logo Signal
  • Logo Edblad

  Oasis, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Oasis är en brittisk klädkedja med flera butiker internationellt och i Sverige. Oasis kläder riktar sig till kvinnor, och kedjan säljer även accessoarer och skor.

  Lär känna Oasis

  Oasis är en brittisk klädkedja, som säljer kläder, skor och accessoarer för kvinnor sedan 90-talet. Oasis har det mesta inom mode för unga kvinnor, speciellt Oasis klänningar i glada mönster är populära.

  Oasis öppettider är varierande beroende på vilken Oasis butik du besöker, och i nuläget finns flera Oasis butiker i Sverige. Några av dem finns på platser så som exempelvis Malmö och Stockholm. Via den globala hemsidan är det möjligt att beställa ur sortimentet till 24 länder.

  På sociala medier och på hemsidan kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Oasis rea och nyheter.

  Till sortimentet hör Oasis egna varumärke och kedjan har ett stort utbud av klänningar, tröjor och kjolar i ljusa och glada färger och exklusiva mönster. Andra produktkategorier är Toppar & Blusar, Jackor & Kappor, Badmode, Byxor & Shorts, Väskor, Skärp och Hattar, m.m. Mönster är Oasis varumärke och här hittar du allt från leopardmönster till blommigt och randigt.

  Oasis bakgrund

  Oasis har funnits i över 20 år och inspireras av vintage och exotiska platser.

  Idag har kedjan runt 300 butiker över hela världen, bland annat Storbritannien, Asien, Mellanöstern och Ryssland.

  hemsidan finns information om butiker, utbud, erbjudanden och kontakt med kundservice.

  Miljöarbete md Oasis

  Medvetenheten om och uppmärksamheten mot miljö- och sociala effekter av modebranschen har med rätta ökat och för att återspegla detta har Oasis ökat sitt fokus på ansvarsfull affärsaktivitet. De har arbetat för att utveckla en bättre förståelse för sina effekter och en plan för att förbättra deras resultat. De anser att de kommer att uppnå sin ambition genom att ta ett mycket enkelt tillvägagångssätt: kartlägga sin försörjningskedja och identifiera var de största effekterna är. Sätta in verktyg för att mäta effekterna och möjliga lösningar. Samt göra ändringar för att förbättra deras miljö- och sociala fotavtryck.