Hitta Norrøna i Din stad

Intressant att veta om Norrøna ...

Norrøna erbjuder högkvalitativa frilufts och skidkläder.

Lär känna Norrøna

I dag, fyra generationer efter starten, har det traditionella friluftslivet breddats och Norrøna är fortfarande ett familjeägt företag med huvudkontor utanför Oslo i Norge. Från deras förfäder har de ärvt sitt passionerade intresse för att utveckla avancerade lösningar och produkter designade för att ge dig förstklassig, väderskyddande utrustning för friluftslivet. I samarbete med deras engagerade testteam experimenterar de med varje detalj för att åstadkomma teknisk och funktionell perfektion. Det innebär att de i alla led från design till produktion töjer på gränserna för tekniskt nyskapande. De skapar konstruktionstekniker, tar fram produkter som sätter standarden och omdefinierar betydelsen av passform, tyg, funktion och ytbehandling. Fantastiska produkter som görs så stilrena som möjligt med alla viktiga detaljer.

De har ett brett utbud av kläder, ryggsäckar och tillbehör. Deras mål är att Norrønas förstklassiga och funktionella produkter ska fortsätta användas och inspirera med integritet, innovation och teknisk funktionalitet. Butiken finns på platser så som Stockholm, Göteborg och Åre. Deras öppettider är vardagliga men på hemsidan norrona.com är det dock alltid öppet. Här hittar du även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Norrønas bakgrund

1929 började den norske friluftsentusiasten Jørgen Jørgensen företaget.


Andra Sport-butiker i Din stad

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.