Reklam

Erbjudanden Nordiska Kompaniet

Publicerades idag

Erbjudanden av Nordiska Kompaniet

Letar du efter de bästa Nordiska Kompaniet-erbjudandena?

Om du letar efter de största Nordiska Kompaniet-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Nordiska Kompaniet eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Nordiska Kompaniet on Tiendeo. Bläddra i den senaste Nordiska Kompaniet-katalogen "Erbjudanden Nordiska Kompaniet" giltig från 30/09/2021 till 05/01/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker

Nordiska Kompaniet, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Nordiska Kompaniet erbjuder och säljer kläder för kvinnor, män och barn från flera olika varumärken

Lär känna Nordiska Kompaniet

Ambitionen redan från starten var tydlig – NK är en kommersiell och kulturell teater. Under åren har många oförglömliga personligheter och exklusiva lanseringar passerat revy i varuhuset. För att bara nämna några har de haft besök av stjärnor som Josephine Baker, Christian Dior och Diane von Furstenberg, samt flera kungligheter. Josef Sachs brukade sammanfatta NK-idén och varuhusets breda sortiment med just meningen: ”Kunden är kung, och kungen är kund”.

Under parollen ”Först med det senaste” har de lanserat många nyheter på den svenska marknaden. De var först med att lansera jeans, Barbiedockan, leksaker från Lego, nylonstrumpan, djupfrysta grönsaker, platta möbelpaket och tv:n, bland många andra produkter. I nutid har de välkomnat en mängd Sverigeexklusiva avdelningar, som Balenciaga, Valentino och Loewe – och ännu fler spännande lanseringar är på ingång.

NK har vardagliga öppettider och finns i Stockholm och Göteborg. Via hemsidan nk.se finner du mer information, nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Nordiska Kompaniets bakgrund

NK:s grundare, Josef Sachs, föddes den 4 januari 1872 i Stockholm. Hans familj drev familjeföretaget Joseph Leja, som på sin tid var ett av Stockholms största detaljhandelsföretag.

1902 grundade han aktiebolaget Nordiska Kompaniet, och det första NK-varuhuset öppnade på Stureplan.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Nordiska Kompaniet katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona