Tiendeo official website

Erbjudanden Nordiska Kompaniet

Mer än en månad

  Erbjudanden av Nordiska Kompaniet

  Letar du efter de bästa Nordiska Kompaniet-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Nordiska Kompaniet-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Nordiska Kompaniet eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Nordiska Kompaniet on Tiendeo. Bläddra i den senaste Nordiska Kompaniet-katalogen "Erbjudanden Nordiska Kompaniet" giltig från från 24/4 till till 24/4 och börja spara pengar nu!

  Hitta Nordiska Kompaniet kataloger i din stad

  Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Deichmann
  • Logo Monroe World
  • Logo Henri Lloyd
  • Logo Piquadro
  • Logo Signal
  • Logo Edblad

  Nordiska Kompaniet, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Nordiska Kompaniet erbjuder och säljer kläder för kvinnor, män och barn från flera olika varumärken

  Lär känna Nordiska Kompaniet

  Ambitionen redan från starten var tydlig – NK är en kommersiell och kulturell teater. Under åren har många oförglömliga personligheter och exklusiva lanseringar passerat revy i varuhuset. För att bara nämna några har de haft besök av stjärnor som Josephine Baker, Christian Dior och Diane von Furstenberg, samt flera kungligheter. Josef Sachs brukade sammanfatta NK-idén och varuhusets breda sortiment med just meningen: ”Kunden är kung, och kungen är kund”.

  Under parollen ”Först med det senaste” har de lanserat många nyheter på den svenska marknaden. De var först med att lansera jeans, Barbiedockan, leksaker från Lego, nylonstrumpan, djupfrysta grönsaker, platta möbelpaket och tv:n, bland många andra produkter. I nutid har de välkomnat en mängd Sverigeexklusiva avdelningar, som Balenciaga, Valentino och Loewe – och ännu fler spännande lanseringar är på ingång.

  NK har vardagliga öppettider och finns i Stockholm och Göteborg. Via hemsidan nk.se finner du mer information, nyheter, erbjudanden och kampanjer.

  Nordiska Kompaniets bakgrund

  NK:s grundare, Josef Sachs, föddes den 4 januari 1872 i Stockholm. Hans familj drev familjeföretaget Joseph Leja, som på sin tid var ett av Stockholms största detaljhandelsföretag.

  1902 grundade han aktiebolaget Nordiska Kompaniet, och det första NK-varuhuset öppnade på Stureplan.