Hitta Nordiska Kompaniet i Din stad

Intressant att veta om Nordiska Kompaniet ...

Nordiska Kompaniet erbjuder och säljer kläder för kvinnor, män och barn från flera olika varumärken

Lär känna Nordiska Kompaniet

Ambitionen redan från starten var tydlig – NK är en kommersiell och kulturell teater. Under åren har många oförglömliga personligheter och exklusiva lanseringar passerat revy i varuhuset. För att bara nämna några har de haft besök av stjärnor som Josephine Baker, Christian Dior och Diane von Furstenberg, samt flera kungligheter. Josef Sachs brukade sammanfatta NK-idén och varuhusets breda sortiment med just meningen: ”Kunden är kung, och kungen är kund”.

Under parollen ”Först med det senaste” har de lanserat många nyheter på den svenska marknaden. De var först med att lansera jeans, Barbiedockan, leksaker från Lego, nylonstrumpan, djupfrysta grönsaker, platta möbelpaket och tv:n, bland många andra produkter. I nutid har de välkomnat en mängd Sverigeexklusiva avdelningar, som Balenciaga, Valentino och Loewe – och ännu fler spännande lanseringar är på ingång.

NK har vardagliga öppettider och finns i Stockholm och Göteborg. Via hemsidan nk.se finner du mer information, nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Nordiska Kompaniets bakgrund

NK:s grundare, Josef Sachs, föddes den 4 januari 1872 i Stockholm. Hans familj drev familjeföretaget Joseph Leja, som på sin tid var ett av Stockholms största detaljhandelsföretag.

1902 grundade han aktiebolaget Nordiska Kompaniet, och det första NK-varuhuset öppnade på Stureplan.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i Din stad

Fler erbjudanden från Kläder, Skor och Accessoarer

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.