Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Noa Noa.

Letar du efter de bästa Noa Noa-erbjudandena?

Om du letar efter de största Noa Noa-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Noa Noa eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Noa Noa och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Guldfynd "Guldfyndsa Vinter /Vår !" giltig från från 15/4 till till 31/8.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Noa Noa, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Noa Noa är en Dansk modekedja som säljer kläder och accessoarer för kvinnor, barn och baby. Namnet Noa Noa betyder ”enkelt och harmoniskt” på tahitiska.

Lär känna Noa Noa

Noa Noa mode hämtar inspiration från det romantiska och det excentriska, och har funnits sedan 80-talet. Noa Noa kläder strävar efter att fungera som ett feminint och romantiskt alternativ till det då rådande hårda och skarpskurna dammodet.

Noa Noas öppettider är varierande beroende på vilken butik man besöker, och i nuläget finns det flera Noa Noa butiker i Sverige. Några av dem finns i Stockholm, Malmö och Göteborg. Kedjan bedriver även e-handel och på den globala hemsidan kan man beställa ur hela sortimentet med fri frakt och snabba leveranser.

På sociala medier och på noanoa.com kan man ta del av aktuella erbjudanden och kampanjer, samt följa Noa Noas rea och nyheter.

I sortimentet finns kläder och accessoarer för kvinnor, barn och baby. Noa Noa barn säljer bland annat klänningar, ytterkläder och badkläder. Noa Noa baby säljer bland annat skor, stickat och sparkdräkter. För kvinnor finns det mesta inom mode, till exempel klänningar och cardigans, ytterkläder och skor, smycken och väskor. Alla produkter säljs under det egna varumärket Noa Noa.

Noa Noas bakgrund

Företaget grundades 1981 av bröderna Harald och Lars Holstein.

Noa Noas varumärke säljs i flera länder i mer än 180 konceptbutiker och även 1000 flermärkesbutiker världen över.

Se mer på hemsidan för information om butiker, kollektioner samt kontakt med kundtjänst.

Noa Noa tar ansvar

Noa Noa vill att deras vision ska bli till verklighet De tror att företagens sociala ansvar (CSR) är en integrerad del av deras verksamhet och en viktig del för att säkerställa ett starkt modemärke i dagens värld. De närmar sig CSR genom intensivt arbete med deras leverantörer och genom samarbete med icke-statliga organisationer som arbetar medfamiljer och barn i nöd. Deras stilar är resultatet av en säker och etisk leverantörskedja. Du kan inte alltid se det. Men ditt samvete kan känna det. Detta innebär att de följer FN: s Global Compact, ett initiativ bestående av tio principer som rör mänskliga rättigheter och arbetsrätt och miljö.