Tiendeo official website

Reklam

Nice Price!

4 dagar kvar

Letar du efter de bästa Nilson Shoes-erbjudandena?

Om du letar efter de största Nilson Shoes-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Nilson Shoes eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Nilson Shoes on Tiendeo. Bläddra i den senaste Nilson Shoes-katalogen "Nice Price!" giltig från 23/02/2023 till 24/03/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Nilson Shoes, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Nilson Shoes är en skobutikskedja som ägs av Nilson Group AB och finns på flera orter runt om i Sverige.

Lär känna Nilson Shoes

Nilson skor riktar sig till medvetna kunder som söker mode, design och populära varumärken. Här hittar du allt från klassiska modeller till det allra senaste, och företaget ställer höga krav på kvalitet och modeller.

Nilson Shoes öppettider är varierande, och det finns flera Nilson Shoes butiker runt om i landet.  Några av dem finns exempelvis på platser så som Göteborg, Malmö, och i Stockholm. Skobutiken operarar även via e-handel på putfeetfirst.com.

På sociala medier och på hemsidan kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer samt ta del av Nilson Shoes rea och nyheter. Nilson Shoes har även en blogg med de senaste modenyheterna och inspiration från skovärlden.

Några av de populäraste kategorierna är: Nilson Shoes stövlar, Nilson Shoes pumps och Nilson Shoes sneakers.

Nilson Shoes säljer skor för dam och herr från kända varumärken som till exempel Timberland, Vagabond, Adidas och Replay.

Nilson Shoes bakgrund

Företaget har funnits sedan 1990 och har verksamhet i hela Norden.

Se mer på hemsidan för information om produkter, erbjudanden, butiker och kontakt med Nilson Shoes kundtjänst.

Bli medlem i Nilson Shoes kundklubb

Välkommen till FEETFIRST Friends, klubben för alla skoälskare. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.  

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

 

 

bell

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Nilson Shoes katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy