Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Nilson Shoes.

Letar du efter de bästa Nilson Shoes-erbjudandena?

Om du letar efter de största Nilson Shoes-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Nilson Shoes eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Nilson Shoes och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Guldfynd "Guldfyndsa Vinter /Vår !" giltig från från 15/4 till till 31/8.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

Nilson Shoes, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Nilson Shoes är en skobutikskedja som ägs av Nilson Group AB och finns på flera orter runt om i Sverige.

Lär känna Nilson Shoes

Nilson skor riktar sig till medvetna kunder som söker mode, design och populära varumärken. Här hittar du allt från klassiska modeller till det allra senaste, och företaget ställer höga krav på kvalitet och modeller.

Nilson Shoes öppettider är varierande, och det finns flera Nilson Shoes butiker runt om i landet.  Några av dem finns exempelvis på platser så som Göteborg, Malmö, och i Stockholm. Skobutiken operarar även via e-handel på putfeetfirst.com.

På sociala medier och på hemsidan kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer samt ta del av Nilson Shoes rea och nyheter. Nilson Shoes har även en blogg med de senaste modenyheterna och inspiration från skovärlden.

Några av de populäraste kategorierna är: Nilson Shoes stövlar, Nilson Shoes pumps och Nilson Shoes sneakers.

Nilson Shoes säljer skor för dam och herr från kända varumärken som till exempel Timberland, Vagabond, Adidas och Replay.

Nilson Shoes bakgrund

Företaget har funnits sedan 1990 och har verksamhet i hela Norden.

Se mer på hemsidan för information om produkter, erbjudanden, butiker och kontakt med Nilson Shoes kundtjänst.

Bli medlem i Nilson Shoes kundklubb

Välkommen till FEETFIRST Friends, klubben för alla skoälskare. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.  

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.