Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Next.

Letar du efter de bästa Next-erbjudandena?

Om du letar efter de största Next-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Next eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Next och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Levi's "Levi's -50 % rabbat" giltig från från 18/1 till till 29/2.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Next, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Next är en Brittisk modekedja som säljer kläder, skor, och accessoarer för kvinnor män och barn.

Lär känna Next

Next är en av Storbritanniens ledande modekedjor och har funnits sedan 80-talet. Next har ett brett sortiment av det senaste inom mode och säljer produkter från flera välkända och utvalda internationella märken.

Next öppettider är vardagliga, och i nuläget finns det endast en Next butik i Sverige: Next Kista Galleria i Stockholm. Det mesta av försäljningen i Sverige sker via e-handel och här kan man beställa ur hela sortimentet.

På sociala medier och på se.nextdirect.com kan man ta del av aktuella erbjudanden och kampanjer, samt följa Nexts rea och nyheter.

I sortimentet finns kläder, skor, accessoarer och heminredningsprodukter.  Populära produkter är Next klänningar, shorts, skjortor och underkläder. Några av märkena som säljs är bland annat Adidas, Levi’s, Nike och Jack Wolfskin.

Nexts bakgrund

Företaget grundades 1982 av Joseph Hepworth.

Next har mer än 700 butiker i över 40 länder.

Se mer på hemsidan för information om erbjudanden, Next kläder, samt kontakt med Next kundservice.

Next tar ansvar

Next vill ta ansvar för miljön. Råvarorna som används i Nexts produkter kommer från världensnaturresurser och de är engagerade i ansvarsfullt sourcing och bygga full öppenhet för att spåra råvarornamaterial tillbaka till källan.De råvaror som används i deras produkter måste hämtas på ett sätt som respekterar folket, djur och miljö i deras försörjningskedja. De viktigaste råvarorna som används i deras produkter är bomull, ull, konstgjorda cellulosor (såsom viskos), polyester, trä och läder. De vet att dessa material kan ha omfattande miljö- och sociala risker förknippade med deras produktion och utvinning. Deras ambition är att köpa 100% av deras viktigaste råvaror genom kända, ansvarsfulla eller certifierade rutter fram till 2025.