Reklam

Nyheter | Dam

30 dagar kvar

Letar du efter de bästa Next-erbjudandena?

Om du letar efter de största Next-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Next eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Det finns för närvarande 2 Next-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Next-katalogen "Nyheter | Dam" giltig från 18/01/2023 till 10/03/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Next, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Next är en Brittisk modekedja som säljer kläder, skor, och accessoarer för kvinnor män och barn.

Lär känna Next

Next är en av Storbritanniens ledande modekedjor och har funnits sedan 80-talet. Next har ett brett sortiment av det senaste inom mode och säljer produkter från flera välkända och utvalda internationella märken.

Next öppettider är vardagliga, och i nuläget finns det endast en Next butik i Sverige: Next Kista Galleria i Stockholm. Det mesta av försäljningen i Sverige sker via e-handel och här kan man beställa ur hela sortimentet.

På sociala medier och på se.nextdirect.com kan man ta del av aktuella erbjudanden och kampanjer, samt följa Nexts rea och nyheter.

I sortimentet finns kläder, skor, accessoarer och heminredningsprodukter.  Populära produkter är Next klänningar, shorts, skjortor och underkläder. Några av märkena som säljs är bland annat Adidas, Levi’s, Nike och Jack Wolfskin.

Nexts bakgrund

Företaget grundades 1982 av Joseph Hepworth.

Next har mer än 700 butiker i över 40 länder.

Se mer på hemsidan för information om erbjudanden, Next kläder, samt kontakt med Next kundservice.

Next tar ansvar

Next vill ta ansvar för miljön. Råvarorna som används i Nexts produkter kommer från världensnaturresurser och de är engagerade i ansvarsfullt sourcing och bygga full öppenhet för att spåra råvarornamaterial tillbaka till källan.De råvaror som används i deras produkter måste hämtas på ett sätt som respekterar folket, djur och miljö i deras försörjningskedja. De viktigaste råvarorna som används i deras produkter är bomull, ull, konstgjorda cellulosor (såsom viskos), polyester, trä och läder. De vet att dessa material kan ha omfattande miljö- och sociala risker förknippade med deras produktion och utvinning. Deras ambition är att köpa 100% av deras viktigaste råvaror genom kända, ansvarsfulla eller certifierade rutter fram till 2025.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Next katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

Ladda ner Tiendeo appenLadda ner Tiendeo appen

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona