Tiendeo official website

Erbjudanden Next

Mer än en månad

  Erbjudanden av Next

  Letar du efter de bästa Next-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Next-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Next eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Next on Tiendeo. Bläddra i den senaste Next-katalogen "Erbjudanden Next" giltig från från 24/4 till till 24/4 och börja spara pengar nu!

  Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Deichmann
  • Logo Monroe World
  • Logo Henri Lloyd
  • Logo Piquadro
  • Logo Signal
  • Logo Edblad

  Next, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Next är en Brittisk modekedja som säljer kläder, skor, och accessoarer för kvinnor män och barn.

  Lär känna Next

  Next är en av Storbritanniens ledande modekedjor och har funnits sedan 80-talet. Next har ett brett sortiment av det senaste inom mode och säljer produkter från flera välkända och utvalda internationella märken.

  Next öppettider är vardagliga, och i nuläget finns det endast en Next butik i Sverige: Next Kista Galleria i Stockholm. Det mesta av försäljningen i Sverige sker via e-handel och här kan man beställa ur hela sortimentet.

  På sociala medier och på se.nextdirect.com kan man ta del av aktuella erbjudanden och kampanjer, samt följa Nexts rea och nyheter.

  I sortimentet finns kläder, skor, accessoarer och heminredningsprodukter.  Populära produkter är Next klänningar, shorts, skjortor och underkläder. Några av märkena som säljs är bland annat Adidas, Levi’s, Nike och Jack Wolfskin.

  Nexts bakgrund

  Företaget grundades 1982 av Joseph Hepworth.

  Next har mer än 700 butiker i över 40 länder.

  Se mer på hemsidan för information om erbjudanden, Next kläder, samt kontakt med Next kundservice.

  Next tar ansvar

  Next vill ta ansvar för miljön. Råvarorna som används i Nexts produkter kommer från världensnaturresurser och de är engagerade i ansvarsfullt sourcing och bygga full öppenhet för att spåra råvarornamaterial tillbaka till källan.De råvaror som används i deras produkter måste hämtas på ett sätt som respekterar folket, djur och miljö i deras försörjningskedja. De viktigaste råvarorna som används i deras produkter är bomull, ull, konstgjorda cellulosor (såsom viskos), polyester, trä och läder. De vet att dessa material kan ha omfattande miljö- och sociala risker förknippade med deras produktion och utvinning. Deras ambition är att köpa 100% av deras viktigaste råvaror genom kända, ansvarsfulla eller certifierade rutter fram till 2025.