Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Newhouse.

Letar du efter de bästa Newhouse-erbjudandena?

Om du letar efter de största Newhouse-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Newhouse eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Newhouse och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Women'Secret "Summer promo hasta -50% !" giltig från från 23/5 till till 10/7.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

Newhouse, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Newhouse erbjuder damkläder i klassiskt mode.

Lär känna Newhouse

Newhouse  tar fram sina plagg i samarbete med sina leverantörer och många av dem har de långvariga relationer med. De väljer i förstahand närproducerat i Europa både när det kommer till tyg, plaggens detaljer som knappar samt tillverkning. På så vis kan de värna om kvaliteten, både när det handlar om deras produkter och de förhållanden under vilka deras plagg tillverkas. Stommen i varumärket är och förblir ikoniska plagg så som trenchcoaten, chinosen och club blazern. De är klassiker som överlever i alla tider och som de uppdaterar. Newhouse lånar gärna ifrån mannens garderob, men adderar femininitet i form av färgval, lätta tyger och mönster. Det perfekta Newhouseplagget håller för användning säsong efter säsong och kan kombineras i oändlighet. Newhouse väljer stil framför snabba trender och kvalitet framför det hastigt förgängliga. Och framför allt är de väldigt stolta över sitt arv i traditionellt skrädderi och textilt kunnande.

Butikerna har vardagliga öppettider och finns på platser så som Umeå, Varberg och Jönköping. På hemsidan är det dock alltid öppet, och här hittar du även kundservice, erbjudanden och nyheter.

Newhouse bakgrund

1954 bildades Jarl Häller AB, som äger Newhouse.

Köpvillkor med Newhouse

Din beställning utgör en begäran om att köpa en eller flera produkter från Newhouse. När du lagt din beställning får du ett e-postmeddelande där Newhouse bekräftar att vi tagit emot din beställning. Denna bekräftelse innebär inte att din beställning har accepterats. Samtliga beställningar måste godkännas av Newhouse och i mån av tillgång av varan. Newhouse kommer att skicka ett e-postmeddelande som bekräftar att produkten har skickats till dig. Avtalet mellan dig och Newhouse sluts när Newhouse skickar leveransinformationen.

Du måste vara minst 18 år gammal för att göra beställningar och handla på newhouse.se samt bosatt i Sverige.