Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Newhouse katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i din stad

Newhouse, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Newhouse erbjuder damkläder i klassiskt mode.

Lär känna Newhouse

Newhouse  tar fram sina plagg i samarbete med sina leverantörer och många av dem har de långvariga relationer med. De väljer i förstahand närproducerat i Europa både när det kommer till tyg, plaggens detaljer som knappar samt tillverkning. På så vis kan de värna om kvaliteten, både när det handlar om deras produkter och de förhållanden under vilka deras plagg tillverkas. Stommen i varumärket är och förblir ikoniska plagg så som trenchcoaten, chinosen och club blazern. De är klassiker som överlever i alla tider och som de uppdaterar. Newhouse lånar gärna ifrån mannens garderob, men adderar femininitet i form av färgval, lätta tyger och mönster. Det perfekta Newhouseplagget håller för användning säsong efter säsong och kan kombineras i oändlighet. Newhouse väljer stil framför snabba trender och kvalitet framför det hastigt förgängliga. Och framför allt är de väldigt stolta över sitt arv i traditionellt skrädderi och textilt kunnande.

Butikerna har vardagliga öppettider och finns på platser så som Umeå, Varberg och Jönköping. På hemsidan är det dock alltid öppet, och här hittar du även kundservice, erbjudanden och nyheter.

Newhouse bakgrund

1954 bildades Jarl Häller AB, som äger Newhouse.

Köpvillkor med Newhouse

Din beställning utgör en begäran om att köpa en eller flera produkter från Newhouse. När du lagt din beställning får du ett e-postmeddelande där Newhouse bekräftar att vi tagit emot din beställning. Denna bekräftelse innebär inte att din beställning har accepterats. Samtliga beställningar måste godkännas av Newhouse och i mån av tillgång av varan. Newhouse kommer att skicka ett e-postmeddelande som bekräftar att produkten har skickats till dig. Avtalet mellan dig och Newhouse sluts när Newhouse skickar leveransinformationen.

Du måste vara minst 18 år gammal för att göra beställningar och handla på newhouse.se samt bosatt i Sverige.

Fler erbjudanden från Kläder, Skor och Accessoarer