Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Newbody katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker online

Intressant att veta om Newbody ...

Newbody hjälper klubbar och klasser att tjäna pengar

Lär känna Newbody

Det finns tre olika varumärken inom Newbody Family. Det ger er möjlighet att tjäna pengar genom försäljning, sälja oftare och att sälja olika produkter och varumärken varje gång. Och på så sätt kan ni tjäna mer pengar.För den som ska köpa blir det aldrig tjatigt. Tvärtom.

Sveriges populäraste kläder? Varje år köper svenska folket över två miljoner paket med Newbody-kläder. De är rikskända för hög kvalitet, bra passform och ett mycket bra pris.

Spicey Dream är varumärket med goda kryddor, marinader, oljor och honung i exklusiva presentförpackningar. Sortimentet varierar med årstiderna för att alltid pricka in kundens köpbehov. Home Seremonies är deras varumärke med prisvärda doftljus, tvålar, handcreme, stearinljus och servetter. Allt i stilren skandinavisk design. Just nu gästspelar de i både Newbody- och Spicy Dream-katalogerna.

Starta en försäljning med Newbody eller Spicy Dream och ha chansen att vinna 20.000 kr i presentkort från deras samarbetspartner Sports International. Den förening samt lag som säljer flest paket per säljare vinner!

För mer information kan du besöka deras hemsida newbodyfamily.com

Newbodys bakgrund

Newboyd har funnits i Sverige i flera år.

Fler erbjudanden från Kläder, Skor och Accessoarer