Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Newbody.

Letar du efter de bästa Newbody-erbjudandena?

Om du letar efter de största Newbody-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Newbody eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Newbody och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Levi's "10 % rabatt och gratis frakt på din första beställning" giltig från från 18/4 till till 1/5.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Newbody, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Newbody hjälper klubbar och klasser att tjäna pengar

Lär känna Newbody

Det finns tre olika varumärken inom Newbody Family. Det ger er möjlighet att tjäna pengar genom försäljning, sälja oftare och att sälja olika produkter och varumärken varje gång. Och på så sätt kan ni tjäna mer pengar.För den som ska köpa blir det aldrig tjatigt. Tvärtom.

Sveriges populäraste kläder? Varje år köper svenska folket över två miljoner paket med Newbody-kläder. De är rikskända för hög kvalitet, bra passform och ett mycket bra pris.

Spicey Dream är varumärket med goda kryddor, marinader, oljor och honung i exklusiva presentförpackningar. Sortimentet varierar med årstiderna för att alltid pricka in kundens köpbehov. Home Seremonies är deras varumärke med prisvärda doftljus, tvålar, handcreme, stearinljus och servetter. Allt i stilren skandinavisk design. Just nu gästspelar de i både Newbody- och Spicy Dream-katalogerna.

Starta en försäljning med Newbody eller Spicy Dream och ha chansen att vinna 20.000 kr i presentkort från deras samarbetspartner Sports International. Den förening samt lag som säljer flest paket per säljare vinner!

För mer information kan du besöka deras hemsida newbodyfamily.com

Newbodys bakgrund

Newboyd har funnits i Sverige i flera år.