New Arrivals

Mer än en månad
Öppna katalog

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Nelly katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker online

Nelly, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Nelly.com står tillsammans med Clara Henry bakom#GIRLSUNITED – inspirerat av unga kvinnor som vågar höja sina röster, inte låter sig trampas på och som vågar vara sig själva!

Nelly.com kallar sin kampanj#girlsunited för ett initiativ. Ett initiativ där unga tjejer håller varandra om ryggen, stöttar varandra och står starka tillsammans! Kampanjen är en sammanslagning av vårens nya#girlsunited-insamling samt den sociala kampanjen#girlsunited på Instagram, där fem tjejer som på något sätt stöttat andra tjejer blir frontmodeller för den nya kollektionen. Syftet med kampanjen är att hjälpa unga tjejer att stå tillsammans, och med Nelly.com som stöd för att våga sig ut på sin egen väg i livet och våga vara häftig!

Nelly.com strävar efter att bli nummer ett i Norden inom onlinemode, och butiken har fler än 700 olika varumärken för både män och kvinnor mellan 18 och 35 år.

sociala medier kan man följa alla Nelly rea-erbjudanden. Man erbjuder även fri frakt, expressleverans och medlemskap på hemsidan, samt Nelly rabatt 10 % för studenter.  

Till produktkategorierna hör Nelly skor, sport, festklänningar och makeup. Nelly har flera välkända märken, såsom Adidas, Lacoste och Pilgrim. Nelly har även egna unika varumärken som t.ex. NLY Trend, NLY Shoes, NLY Lingerie, NLY Design och Estradeur.

Nelly startades 2003 i Borås och på kontoret arbetar över 170 anställda. 

För närvarande erbjuder Nelly mode på internet både inom och utanför EU, med målsättning att bli nummer ett i världen inom mode online för ungdomliga, trendiga och utåtriktade tjejer och killar.

Sommaren 2010 öppnades Nelly outlet i Borås med 40 – 75 % lägre priser än i butik.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor