Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Name it katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i din stad

Name it, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Name It designar barnkläder som är prisvärt och lekfullt.

Lär känna Name It

Name IT designar lekfullt och prisvärt mode för barn som vet vad de vill ha. De skapar trendiga designer med ett starkt fokus på denim och de tänker alltid på komfort, säkerhet och kvalitet. De gör alltid sitt yttersta för att tillhandahålla rätt stil, i rätt tid och till rätt pris. Name IT utvecklas konstant och strävar alltid efter att lära sig nya saker och nå större framgångar. Hos NAME IT inspireras de av barnens rättframhet och de försöker se världen genom deras ögon. Deras kreativitet grundas i barnens kärleksfulla och frisinnade natur. De klär bebisar, barn och tonåringar för alla tillfällen och alltid med stil. De strävar efter att skapa ett ansvarsfullt mode när de översätter samtidens trender till sköna, säkra kvalitetsprodukter för barn och tonåringar. I Sverige finns butiken enbart online via hemsidan nameit.com och här kan du finna erbjudanden, nyheter, kampanjer och kundservice utöver alla de andra kläderna du kan finna här.

Name Its bakgrund

NAME IT är en del av BESTSELLER - det internationella företaget bakom modemärken som VERO MODA, JACK & JONES, VILA, PIECES, SELECTED, ONLY och andra. BESTSELLER grundades 1975 i Danmark.

Name It arbetar mot en hållbar framtid

NAME IT vill gärna föregå med gott exempel när det gäller hållbarhet. En avgörande del för att föra vår hållbarhetsstrategi framåt är att öka inköpen av bättre material,som inkluderar: ekologiskt bomull, återvunnen polyester och bättre denim. Hos NAME IT strävar de efter att minimera miljöavtrycket i deras försörjningskedja i så hög grad som möjligt. Deras mål är att öka användningen av bättre material i framtiden. Specifikt har de lagt ett stort fokus på ekologisk bomull, eftersom bomull står för den största andelen av alla de fibrer som används i deras kollektioner.

Fler erbjudanden från Kläder, Skor och Accessoarer

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor