Tiendeo official website

Name it up till 20% rabatt

9 dagar kvar

  Letar du efter de bästa Name it-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Name it-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Name it eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Name it on Tiendeo. Bläddra i den senaste Name it-katalogen "Name it up till 20% rabatt" giltig från från 26/4 till till 4/6 och börja spara pengar nu!

  Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Deichmann
  • Logo Monroe World
  • Logo Henri Lloyd
  • Logo Piquadro
  • Logo Signal
  • Logo Edblad

  Name it, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Name It designar barnkläder som är prisvärt och lekfullt.

  Lär känna Name It

  Name IT designar lekfullt och prisvärt mode för barn som vet vad de vill ha. De skapar trendiga designer med ett starkt fokus på denim och de tänker alltid på komfort, säkerhet och kvalitet. De gör alltid sitt yttersta för att tillhandahålla rätt stil, i rätt tid och till rätt pris. Name IT utvecklas konstant och strävar alltid efter att lära sig nya saker och nå större framgångar. Hos NAME IT inspireras de av barnens rättframhet och de försöker se världen genom deras ögon. Deras kreativitet grundas i barnens kärleksfulla och frisinnade natur. De klär bebisar, barn och tonåringar för alla tillfällen och alltid med stil. De strävar efter att skapa ett ansvarsfullt mode när de översätter samtidens trender till sköna, säkra kvalitetsprodukter för barn och tonåringar. I Sverige finns butiken enbart online via hemsidan nameit.com och här kan du finna erbjudanden, nyheter, kampanjer och kundservice utöver alla de andra kläderna du kan finna här.

  Name Its bakgrund

  NAME IT är en del av BESTSELLER - det internationella företaget bakom modemärken som VERO MODA, JACK & JONES, VILA, PIECES, SELECTED, ONLY och andra. BESTSELLER grundades 1975 i Danmark.

  Name It arbetar mot en hållbar framtid

  NAME IT vill gärna föregå med gott exempel när det gäller hållbarhet. En avgörande del för att föra vår hållbarhetsstrategi framåt är att öka inköpen av bättre material,som inkluderar: ekologiskt bomull, återvunnen polyester och bättre denim. Hos NAME IT strävar de efter att minimera miljöavtrycket i deras försörjningskedja i så hög grad som möjligt. Deras mål är att öka användningen av bättre material i framtiden. Specifikt har de lagt ett stort fokus på ekologisk bomull, eftersom bomull står för den största andelen av alla de fibrer som används i deras kollektioner.