Hitta Myrorna i Din stad

Intressant att veta om Myrorna ...

Myrorna är en butikskedja som säljer begagnade möbler, kläder, böcker, husgeråd och annat.

Lär känna Myrorna

Myrorna tar emot och säljer sedan vidare second hand varor. Allt som säljs i Myrornas butiker är gåvor som tas emot av privatpersoner och företag. Myrorna har de senaste fem åren haft ett överskott som gått till Frälsningsarmens sociala arbete.

Myrornas öppettider är vardagliga, och i nuläget finns det ett flertal olika butiker på olika orter runt om i Sverige. Några av dem är exempelvis Myrorna som finns på platser så som exempelvis Stockholm, Malmö och Ropsten.  

Via sociala medier och myrorna.se kan du följa aktuella nyheter och ta del av Myrornas samarbete med Fräsningsarmen. Myrornas studentrabatt ger studenter 10 % rabatt vid inköp.

Myrorna Second Hand har allt från leksaker till skor, böcker till DVDs, elektronik till möbler.

Myrornas bakgrund

Organisationen började sin verksamhet redan 1896 som en välgörenhetsförening tillsammans med Frälsningsarmen.

Cirka 400 personer är anställda i butikskedjan, och Myrorna har även cirka 3 000 samarbetare inom olika projekt och sorteringar.

Se mer på hemsidan för information om öppettider, butiker, återvinning och kontakt med Myrornas kundtjänst.

Myrornas samarbeten

Myrorna erbjuder tjänster inom en rad olika områden. Deras största områden där de samverkar med företag och kommuner är insamling och arbetspraktik. De är Sveriges största insamlingsaktör och hanterar stora mängder textil och prylar i deras verksamhet. De arbetar efter att allt de samlar in ska hanteras så högt upp på avfallstrappan som möjligt. De samlar in i samarbete med kommuner, bostadsbolag och modeföretag.
De bidrar till forskning inom återvinning och återanvändning och arbetar för att öka återanvändningen i SverigeMed över 2000 människor i arbetspraktik i deras verksamhet om året hör de till Sveriges största arbetspraktik-anordnare. De arbetar efter en egen handledarmetodik och erbjuder kvalitativ arbetspraktik i samarbete med kommuner, Arbetsförmedlingen och privata samordnare.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i Din stad

Fler erbjudanden från Kläder, Skor och Accessoarer

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.