Tiendeo official website

Erbjudanden Myrorna

Mer än en månad

  Erbjudanden av Myrorna

  Letar du efter de bästa Myrorna-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Myrorna-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Myrorna eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Myrorna on Tiendeo. Bläddra i den senaste Myrorna-katalogen "Erbjudanden Myrorna" giltig från från 19/4 till till 19/4 och börja spara pengar nu!

  Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

  Myrorna, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Myrorna är en butikskedja som säljer begagnade möbler, kläder, böcker, husgeråd och annat.

  Lär känna Myrorna

  Myrorna tar emot och säljer sedan vidare second hand varor. Allt som säljs i Myrornas butiker är gåvor som tas emot av privatpersoner och företag. Myrorna har de senaste fem åren haft ett överskott som gått till Frälsningsarmens sociala arbete.

  Myrornas öppettider är vardagliga, och i nuläget finns det ett flertal olika butiker på olika orter runt om i Sverige. Några av dem är exempelvis Myrorna som finns på platser så som exempelvis Stockholm, Malmö och Ropsten.  

  Via sociala medier och myrorna.se kan du följa aktuella nyheter och ta del av Myrornas samarbete med Fräsningsarmen. Myrornas studentrabatt ger studenter 10 % rabatt vid inköp.

  Myrorna Second Hand har allt från leksaker till skor, böcker till DVDs, elektronik till möbler.

  Myrornas bakgrund

  Organisationen började sin verksamhet redan 1896 som en välgörenhetsförening tillsammans med Frälsningsarmen.

  Cirka 400 personer är anställda i butikskedjan, och Myrorna har även cirka 3 000 samarbetare inom olika projekt och sorteringar.

  Se mer på hemsidan för information om öppettider, butiker, återvinning och kontakt med Myrornas kundtjänst.

  Myrornas samarbeten

  Myrorna erbjuder tjänster inom en rad olika områden. Deras största områden där de samverkar med företag och kommuner är insamling och arbetspraktik. De är Sveriges största insamlingsaktör och hanterar stora mängder textil och prylar i deras verksamhet. De arbetar efter att allt de samlar in ska hanteras så högt upp på avfallstrappan som möjligt. De samlar in i samarbete med kommuner, bostadsbolag och modeföretag.
  De bidrar till forskning inom återvinning och återanvändning och arbetar för att öka återanvändningen i SverigeMed över 2000 människor i arbetspraktik i deras verksamhet om året hör de till Sveriges största arbetspraktik-anordnare. De arbetar efter en egen handledarmetodik och erbjuder kvalitativ arbetspraktik i samarbete med kommuner, Arbetsförmedlingen och privata samordnare.