Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från MQ.

Letar du efter de bästa MQ-erbjudandena?

Om du letar efter de största MQ-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från MQ eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från MQ och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Levi's "10 % rabatt och gratis frakt på din första beställning" giltig från från 18/4 till till 1/5.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

MQ, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Modeföretaget MQ erbjuder kläder och accessoarer. Kedjan har över 120 butiker i Sverige och Norge.

Lär känna MQ

MQ är ett svenskt modeföretag som idag är en av Sveriges ledande varumärkeskedjor. MQ har cirka 121 butiker fördelade över Sverige och Norge. MQ erbjuder ett brett sortiment av kläder och accessoarer för både män och kvinnor. I MQs Online-Shop sker dessutom försäljning av mode och kläder online.

Genom att blanda egna och externa märken kan kedjan erbjuda en hög modegrad i attraktiva butiker. Kedjan har sitt huvudkontor i Göteborg, samt produktionskontor i Shanghai och Dhaka. På MQ drivs man av lusten att välja ut det bästa av stil och mode för både kvinnor och män!

MQ säljer kläder och accessoarer för kvinnor och män. Till sortimentet hör välkända märken, så som Levis, Filippa K och Björn Borg. MQ har även sitt eget märke. Produktkategorierna är bland annat MQ-klänningar, jeans och blusar. Modekedjan jobbar för att erbjuda ett mångsidigt och utvalt sortiment.

MQs öppettider tenderar att följa normala butikstider, men för den som hellre handlar från hemmets lugna vrå finns även en nätbutik på mq.se. Där finns också information om alltifrån priser till MQ-rean.

 

MQ:s bakgrund

Företaget grundades 1957, då en grupp modebutiksägare bestämmer sig för att ingå ett samarbete. På 60-talet flyttade kedjan, som då hette Detex, till Borås. I slutet på 70-talet bytte man sedan namn till MAN-QVINNY, och butikerna, som tidigare var relativt olika, började likna varandra alltmer.

Under 1980-talet lanserades sedan den gemensamma profilen, MQ. I samband med detta började man även sälja herr- och damkläder i gemensamma butiker, samt fokusera alltmer på målgruppen. Knappt tio år senare följde en omorganisation, där man antog en mer franchiseliknande styrning, vilket ledde till en stor expansion – i slutet av 1993 fanns 105 butiker över hela landet.

MQ kundklubb

MQs kundklubb har över 600 000 lojala kunder. Att bli klubbmedlem innebär ett antal förmåner. Som medlem får man till exempel 1 poäng för varje krona man handlar för. Fyndar man på rea eller använder sig av rabatter får man en halv poäng per krona. Inom kundklubben finns tre olika nivåer, beroende på hur mycket man handlar för:

-       Bas: Denna nivå innebär bland annat förtur på rea, attraktiva erbjudanden och modeinspiration.

-       Silver: Denna nivå innehåller dessutom större värdecheckar, fri upp- och nedläggning av byxor på ordinarie pris och fri frakt vid köp i nätshoppen.

-       Guld: Denna nivå ger ökad bonus, ännu större värdecheckar samt alla förmåner som ingår i de tidigare nivåerna. 

Oavsett vilken nivå man tillhör, får man som kund en egen medlemsprofil på hemsidan.