Tiendeo official website

Reklam

Rea!

Publicerades igår

Letar du efter de bästa Monki-erbjudandena?

Om du letar efter de största Monki-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Monki eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Det finns för närvarande 2 Monki-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Monki-katalogen "Rea!" giltig från 18/03/2023 till 27/05/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Monki, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Monki är en klädkedja som säljer kläder för kvinnor och män. Monkis butiker finns på flera orter runt om i Sverige.

Lär känna Monki

Monki är en svensk butikskedja, systerbolag till Weekday och Cheap Monday. Framförallt säljer Monki kläder för kvinnor och män, men har även en del accessoarer i sitt sortiment.

Monkis öppettider är vardagliga och i nuläget finns det på många ställen runtomkring i Sverige, men även andra delar i världen. Några av dem finns i städer så som MalmöGöteborg, Umeå, och Stockholm.

På sociala medier och på den globala hemsidan, monki.se, kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer samt ta del av Monkis rea.

Sortimentet består av kläder för kvinnor och män, enkelt och opretentiöst mode till hög kvalitet. Populära produkter är bland annat jackorklänningar och byxor. Några av de andra produktkategorierna är: Kjolar, Toppar, Jeans, Shorts och Accessoarer.

Se mer på hemsidan för information gällande butiker, öppettider, specialerbjudanden och kontakt med Monkis kundtjänst.

Monkis bakgrund

Monki grundades 2006 av Linda Friberg, och ägs av Fabric Scandinavien.

I Sverige har Monki flertalet anställda, och verksamhet finns även i Norden, Nederländerna, Tyskland, Japan, Kina och Storbritannien. I Finland öppnades den första butiken den 19 maj 2010 i Helsingfors. I september 2010 öppnades första butiken utanför Europa, i Hongkong i Kina.

Ett hållbart Monki

På Monki tror de på att hållbarhet och empowerment går hand i hand.

Varför? Så här är det. Hållbar konsumtion och produktion innebär att de som arbetar hos Monki får rättvisa löner, att de har en säker arbetsmiljö och en sund arbetsbelastning. Det innebär att de ser till att alla levande varelser har en levbar planet, även i framtiden. Detta påverkar mycket kvinnor och därför ser Monki till att de vidtar åtgärder för att fortsätta skapa förändring här. Inte bara när det gäller produktion utan också genom lokala initiativ som syftar till att förbättra situationen för unga kvinnor över hela världen.

bell

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Monki katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy