Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Michael Kors.

Letar du efter de bästa Michael Kors-erbjudandena?

Om du letar efter de största Michael Kors-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Michael Kors eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Michael Kors och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Levi's "10 % rabatt och gratis frakt på din första beställning" giltig från från 18/4 till till 1/5.

Hitta Michael Kors kataloger i din stad

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Michael Kors, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Michael Kors, förkortat MK, är ett Amerikanskt modeföretag som är mest känt för väskor och andra accessoarer.

Lär känna Michael Kors

Michael Kors är ett exklusivt märke som framförallt riktar sig till kvinnor, och är mest kända för exklusiva Michael Kors väskor. Andra glamourösa produkter som säljs under varumärket är Michael Kors klockor, Michael Kors stövlar, Michael Kors solglasögon, Michael Kors klockor, m.m. 

Michael Kors Sverige har endast en butik och det är Michael Kors Stockholm på Biblioteksgatan 12. Varumärket säljs även av flera återförsäljare i Sverige så som till exempel Zalando och Nelly.

Du kan följa aktuella nyheter och kollektioner via sociala medier och på michaelkors.com. Michael Kors kläder håller hög kvalitet och prisklass, men via Michael Kors outlets kan du fynda Michael Kors rea varor.  

Alla produkterna säljs under det egna varumärket, och sortimentet omfattar det mesta inom mode och accessoarer.

Andra populära produkter som säljs under varumärket är: Michael Kors iphone skal, Michael Kors plånbok, och Michael Kors skor.

Michael Kors bakgrund

Företaget grundades 1981 av den Amerikanske modedesignern Michael Kors.

MK Holdings har över 550 butiker och fler än 9 000 anställda runt om i världen.

Michael Kors garanti

Denna garanti gäller endast för köp som görs i Europa direkt på Michael Kors-butiker. För Michael Kors-produkter som köpts från en annan leverantör, vänligen gå tillbaka till den ursprungliga inköpsplatsen med ditt kvitto för att få hjälp.

Variationer i färg och struktur är högt värderade egenskaper hos vackert garvat läder. Med tiden får lädret en patina och kan även mörkna på grund av oljorna från din hud och direkt solljus, vilket ytterligare förstärker det naturliga utseendet på handväskan eller lädervaran. Se deras riktlinjer om produktvård ifall du vill ha mer information om hur du tar hand om din handväska eller lädervara.