Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Marty.

Letar du efter de bästa Marty-erbjudandena?

Om du letar efter de största Marty-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Marty eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Marty och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Women'Secret "Summer promo hasta -50% !" giltig från från 23/5 till till 10/7.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

Marty, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Marty säljer kläder från olika märken för både kvinnor och män

Lär känna Marty

Marty är en kedja modebutiker med noga utvalda herr & dam märken för dig som vill ha exklusivt, high-end mode med hög kvalitet & snygg design! Butikens öppettider är vardagliga och de finns på platser så som Malmö och Höllviken. De säljer kläder från märken så som Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, SAND, Hugo Boss och Lacrosse. På hemsidan marty-store.com finner du mer information om de märken de säljer, men även de olika butikerna.

För att hitta erbjudanden och nyheter kan du följa dem via Facebook och Instagram.

Marty säljer kläder från olika märken för både kvinnor och män. Här säljer de kläder jackor och kappor, klänningar, kostymer, byxor, kjolar med mera. De säljer produkter från märken så som exempelvis Ralph Lauren.

På deras dressade avdelningar har de för säsongen laddat upp med klassiska kostymer i varierande passformer.

Med ett brett prisspann kan de erbjuda allt från din första kostym, till julfesten eller för dig som inte vill ha smoking på nyår.

Höstens utbud är starkt präglat av högklassiga tyger med varierande mönsterbilder och nyanser.

Martys bakgrund

Företaget har funnis i Sverige i flera år.