Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Man of a kind.

Letar du efter de bästa Man of a kind-erbjudandena?

Om du letar efter de största Man of a kind-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Man of a kind eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Man of a kind och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Lindex "25% on shorts and swimwear !" giltig från från 5/7 till till 25/7.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

Man of a kind, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Man of a kind är en butik som säljer kläder för män

Lär känna Man of a kind

I en inspirerande miljö möter internationella ledande varumärken som Balmain, Dsquared2 och Moncler, nordiska designers så som Eton, Eytys och NN07. Det kurerade sortimentet står i centrum och deras inköpare reser världen runt för att göra ett noggrant urval av såväl tidlösa klassiker som säsongens viktigaste plagg från modebranschens ledande varumärken.

Man of a kind är den moderna mannens destination för internationell nutida stil med nordisk estetik. Serviceupplevelsen är essentiell och för att förenkla ditt köp erbjuder de flera tjänster. Skulle du innan, under eller efter ett köp vilja ställa en fråga om färgval, passform eller stil finns deras personliga stilrådgivning, med lång erfarenhet från herrmode, tillgängliga via e-mail och telefon. Föredrar du att rådfråga direkt kan du naturligtvis även chatta med deras kundservice. Är du ute efter något utöver det vanliga har de möjlighet att erbjuda made-to-measure service i såväl Stockholm som Göteborg från Canali, Corneliani och Ermenegildo Zegna.

Via deras hemsida manofkind.se kan du finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Man of a Kinds bakgrund

Man of a Kind har funnits i Sverige i flera år.