Vi är på väg att publicera erbjudanden från Madlady.

Skriv upp dig för att få koll på när!

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Madlady katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker online

Madlady, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Madlady erbjuder streetwear online med unika kläder och accessoarer för kvinnor

Lär känna Madladys

På Madlady tänker de att de kvinnor som bär deras kläder är en speciell person. De ser henne som den frisinnade tjejen som alla vänder blickarna till när hon går på gatan. Hennes självsäkerhet och hennes unika stil blir som ett svart hål för allas blickar. Hon anpassar inte sina kläder efter vad andra säger, istället tar hon på sig det som passar hennes stämning och gör henne glad. För en som bär Madlady så handlar det bara om att trivas med sig själv och ha roligt och om inte andra kan se det, så gör inte det något.

Deras vision är att vara det ledande Streetwear-varumärket för modemedvetna tjejer mellan 18 och 30 år. De sätter ett stort fokus på kunden och erbjuder ett oslagbart sortiment unika och egendesignade kläder och accessoarer.

De har inga fysiska butiker, men deras hemsida madlady.se är det alltid öppet och här finner du även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Madladys bakgrund

Madlady grundades 2011 med målet var att skapa ett företag som inte skulle vara som alla andra. De erbjuder kläder och accessoarer som inte går att hitta någon annanstans på den Nordiska marknaden.

Fler erbjudanden från Kläder, Skor och Accessoarer