Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Lyxxa.

Letar du efter de bästa Lyxxa-erbjudandena?

Om du letar efter de största Lyxxa-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Lyxxa eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Lyxxa och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Women'Secret "Summer promo hasta -50% !" giltig från från 23/5 till till 10/7.

Hitta Lyxxa kataloger i din stad

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

Lyxxa, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Lyxxa erbjuder smycken online via hemsidan och deras egna butik

Lär känna Lyxxa

Välkommen in till en butik som sätter er i fokus. De som jobbar på Lyxxa har många års erfarenhet av smycken, de kan branschen, trenderna och sitt sortiment. Deras säljare och guldsmeder ser till att du går här ifrån med smyckena och klockorna du drömmer om! Lyxxas stora utbud i butiken varierar från välkända varumärken, såsom Gucci, Efva Attling, Georg Jensen och Thomas Sabo till nyetablerade designers som Caroline Svedbom, By Birdie och Shieldmaid.

I deras stora verkstad, med en guldsmedsmästare och en guldsmed, hjälper de dig gärna med arbeten som reparationer, gravyrer och nytillverkningar. De har dessutom ett utav Sveriges största förlovnings- och vigselsortiment, där välkända varumärken såsom Schalins, 3D-Titaniun och Lars Wallin kombineras med deras eget hantverk Lyxxa Design.

Du kan handla smyckena via deras butik som har vardagliga öppettider och finns i Ödåkra utanför Helsingborg. Via hemsidan lyxxa.se kan alla beställa från oavsett var du befinner dig. Här kan du finna hela deras sortiment, men även  nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Lyxxas bakgrund

År 1952 grundades Lyxxa av guldsmedsmästaren Yngve Olsson och hans fru Elly Olsson.