Andra användare tittade även på

Hitta Lyxxa i din stad

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Lyxxa katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i Din stad

Lyxxa, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Lyxxa erbjuder smycken online via hemsidan och deras egna butik

Lär känna Lyxxa

Välkommen in till en butik som sätter er i fokus. De som jobbar på Lyxxa har många års erfarenhet av smycken, de kan branschen, trenderna och sitt sortiment. Deras säljare och guldsmeder ser till att du går här ifrån med smyckena och klockorna du drömmer om! Lyxxas stora utbud i butiken varierar från välkända varumärken, såsom Gucci, Efva Attling, Georg Jensen och Thomas Sabo till nyetablerade designers som Caroline Svedbom, By Birdie och Shieldmaid.

I deras stora verkstad, med en guldsmedsmästare och en guldsmed, hjälper de dig gärna med arbeten som reparationer, gravyrer och nytillverkningar. De har dessutom ett utav Sveriges största förlovnings- och vigselsortiment, där välkända varumärken såsom Schalins, 3D-Titaniun och Lars Wallin kombineras med deras eget hantverk Lyxxa Design.

Du kan handla smyckena via deras butik som har vardagliga öppettider och finns i Ödåkra utanför Helsingborg. Via hemsidan lyxxa.se kan alla beställa från oavsett var du befinner dig. Här kan du finna hela deras sortiment, men även  nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Lyxxas bakgrund

År 1952 grundades Lyxxa av guldsmedsmästaren Yngve Olsson och hans fru Elly Olsson.