Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Lundbergs Väskor.

Letar du efter de bästa Lundbergs Väskor-erbjudandena?

Om du letar efter de största Lundbergs Väskor-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Lundbergs Väskor eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Lundbergs Väskor och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Forever 21 "Forever 21 50% off dresses , sets , one sites, shoes & handbag !" giltig från från 14/5 till till 31/5.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Deichmann
  • Logo Monroe World
  • Logo Henri Lloyd
  • Logo Piquadro
  • Logo Signal
  • Logo Edblad

Lundbergs Väskor, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Lundbergs Väskor erbjuder högkvalitativa väskor, handskar och accessoarer.

Lär känna Lundbergs väskor

Lundbergs Handskar & Väskors mål är att vara det självklara valet när du ska ut och resa och behöver en bra resväska, när du fryser om händerna och behöver nya handskar, när du behöver en ny arbetsväska eller när du bara är sugen på att hitta en ny snygg handväska. Bra service av kunnig personal och hög kvalité på deras handskar och väskor har varit deras affärsidé sedan starten 1928.

Med åren har de öppnat flera butiker runt om i Skåne. Idag har de flera butiker och finns – förutom i Lund – även i Helsingborg, Malmö, Kristianstad, Ystad, Trelleborg och Arlöv. Lundbergs är ett familjeföretag som är uppkallat efter handskmakaren Otto Lundberg och ägs och drivs idag av Ottos dotter och barnbarn. Under åren 2004 till 2012 hade de ett samarbete med en av Skandinaviens största väsktillverkare, som även drev butiker och det gjorde att det ett tag fanns över 30 butiker som arbetade med Lundbergs som varumärke. Förutom butiken finns även hemsidan lundbergsvaskor.se där du finner mer information om deras sortiment.

Lundbergs väskors bakgrund

Lundbergs startade 1928 i Lund, då som en handskfabrik med en egen liten butik.

Lundbergs Väskor ger dig skötselråd om väskor

Du kan själv påverka livslängden på din väska! Det finns ett par generella regler när det gäller att vårda ett läder. Utsätt aldrig ett läder för stark värme, låt därför aldrig väskan ligga i t.ex. direkt solljus. Försök skydda väskan i möjligaste mån från vätska, såsom t.ex. kraftigt regn. I princip alla läder kan ”blöda” (färga av sig!) när de utsätts för mycket väta. Det är faktiskt även så, att de flesta läder torrfäller. Var därför försiktig när ni använder en mörkare färgad väska mot ljusare klädesplagg.