Reklam

Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Lorna Jane.

Letar du efter de bästa Lorna Jane-erbjudandena?

Om du letar efter de största Lorna Jane-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Lorna Jane eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Lorna Jane och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Lager 157 "Merry Christmas" giltig från 28/11/2022 till 06/01/2023.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker

Lorna Jane, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Lorna Jane är ett globalt klädföretag som säljer träningskläder, men även vardagskläder från det egna märket för kvinnor

Lär känna Lorna Jane

På Lorna Jane är deras uppdrag att ge dig möjlighet att leva ett liv som du älskar genom Active Living och den dagliga träningen av Move, Nourish, Believe.

Att vara frisk behöver inte handla om att hitta mer tid, äta mindre eller försöka se ut som någon annan. De är här för att få dig att må bra om var du är just nu, samtidigt som du hejar på dig att bli en finare, snabbare och starkare version av dig själv!

De är drivna att designa de bästa Activewear på planeten, så när du tar på dig din Lorna Jane förvandlas det hur du tänker och hur du känner för att vara aktiv.

I Sverige finns inga fysiska butiker, förutom återförsäljare så säljs även deras kläder via deras globala hemsida lornajane.com. Här hittar du hela deras sortiment, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Lorna Janes bakgrund

För över trettio år sedan var Lorna Jane Clarkson aerobics-instruktör i Brisbane, AustralienFrustrerad med det tråkiga och oflatterande träningslivet på 1980-talet tog hon en sax till sin favoritbaddräkt för att upptäcka hur den gjordes, och så började den första delen av Lorna Jane Activewear ta form.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Lorna Jane katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona