Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Lorna Jane katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i Din stad

Intressant att veta om Lorna Jane ...

Lorna Jane är ett globalt klädföretag som säljer träningskläder, men även vardagskläder från det egna märket för kvinnor

Lär känna Lorna Jane

På Lorna Jane är deras uppdrag att ge dig möjlighet att leva ett liv som du älskar genom Active Living och den dagliga träningen av Move, Nourish, Believe.

Att vara frisk behöver inte handla om att hitta mer tid, äta mindre eller försöka se ut som någon annan. De är här för att få dig att må bra om var du är just nu, samtidigt som du hejar på dig att bli en finare, snabbare och starkare version av dig själv!

De är drivna att designa de bästa Activewear på planeten, så när du tar på dig din Lorna Jane förvandlas det hur du tänker och hur du känner för att vara aktiv.

I Sverige finns inga fysiska butiker, förutom återförsäljare så säljs även deras kläder via deras globala hemsida lornajane.com. Här hittar du hela deras sortiment, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Lorna Janes bakgrund

För över trettio år sedan var Lorna Jane Clarkson aerobics-instruktör i Brisbane, AustralienFrustrerad med det tråkiga och oflatterande träningslivet på 1980-talet tog hon en sax till sin favoritbaddräkt för att upptäcka hur den gjordes, och så började den första delen av Lorna Jane Activewear ta form.