Hitta Ljung i Din stad

Intressant att veta om Ljung ...

Ljung av Marcus Larsson är ett klädmärke som erbjuder kläder för män

Lär känna Ljung

Ljung av Marcus Larsson är ett Stockholmsbaserat modemärke med visionen att skapa en snygg kollektion med rent fodrad estetik i kombination med säsongens måste-ha-bitar. Varumärket levererar enkelt, framåtblickande mode i perfekt passform och med exceptionell uppmärksamhet på detaljer.

De tror att framtiden för deras varumärke är beroende av människor: de som producerar deras kläder, bönderna som odlar grödorna, deras anställda och kunder. De anser att alla i deras leveranskedja ska behandlas med respekt och värdighet. Ljung av Marcus Larsson finns över hela världen online och genom varuhus och butiker i hela Skandinavien.

Dessutom säljs deras sortiment från en rad olika återförsäljare. Via den globala hemsidan ljung.net hittar du hela deras sortiment, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Ljungs bakgrund

Deras tyger kommer från deras produkter och tillverkas av noggrant utvalda leverantörer runt om i världen, varav många har arbetat med dem ​​sedan varumärket grundades 2006. De flesta är små tillverkare och hantverkare som specialiserar sig på speciella tekniker och processer.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i Din stad

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.