Tiendeo official website

Reklam

Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Ljung.

Letar du efter de bästa Ljung-erbjudandena?

Om du letar efter de största Ljung-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Ljung eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Ljung och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Lager 157 "Spring Start" giltig från 19/02/2023 till 01/04/2023.

Hitta Ljung i din stad

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Ljung, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Ljung av Marcus Larsson är ett klädmärke som erbjuder kläder för män

Lär känna Ljung

Ljung av Marcus Larsson är ett Stockholmsbaserat modemärke med visionen att skapa en snygg kollektion med rent fodrad estetik i kombination med säsongens måste-ha-bitar. Varumärket levererar enkelt, framåtblickande mode i perfekt passform och med exceptionell uppmärksamhet på detaljer.

De tror att framtiden för deras varumärke är beroende av människor: de som producerar deras kläder, bönderna som odlar grödorna, deras anställda och kunder. De anser att alla i deras leveranskedja ska behandlas med respekt och värdighet. Ljung av Marcus Larsson finns över hela världen online och genom varuhus och butiker i hela Skandinavien.

Dessutom säljs deras sortiment från en rad olika återförsäljare. Via den globala hemsidan ljung.net hittar du hela deras sortiment, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Ljungs bakgrund

Deras tyger kommer från deras produkter och tillverkas av noggrant utvalda leverantörer runt om i världen, varav många har arbetat med dem ​​sedan varumärket grundades 2006. De flesta är små tillverkare och hantverkare som specialiserar sig på speciella tekniker och processer.