Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Ljung.

Letar du efter de bästa Ljung-erbjudandena?

Om du letar efter de största Ljung-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Ljung eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Ljung och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Forever 21 "Forever 21 50% off dresses , sets , one sites, shoes & handbag !" giltig från från 14/5 till till 31/5.

Hitta Ljung kataloger i din stad

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Deichmann
  • Logo Monroe World
  • Logo Henri Lloyd
  • Logo Piquadro
  • Logo Signal
  • Logo Edblad

Ljung, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Ljung av Marcus Larsson är ett klädmärke som erbjuder kläder för män

Lär känna Ljung

Ljung av Marcus Larsson är ett Stockholmsbaserat modemärke med visionen att skapa en snygg kollektion med rent fodrad estetik i kombination med säsongens måste-ha-bitar. Varumärket levererar enkelt, framåtblickande mode i perfekt passform och med exceptionell uppmärksamhet på detaljer.

De tror att framtiden för deras varumärke är beroende av människor: de som producerar deras kläder, bönderna som odlar grödorna, deras anställda och kunder. De anser att alla i deras leveranskedja ska behandlas med respekt och värdighet. Ljung av Marcus Larsson finns över hela världen online och genom varuhus och butiker i hela Skandinavien.

Dessutom säljs deras sortiment från en rad olika återförsäljare. Via den globala hemsidan ljung.net hittar du hela deras sortiment, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Ljungs bakgrund

Deras tyger kommer från deras produkter och tillverkas av noggrant utvalda leverantörer runt om i världen, varav många har arbetat med dem ​​sedan varumärket grundades 2006. De flesta är små tillverkare och hantverkare som specialiserar sig på speciella tekniker och processer.