Hitta Levi's i Din stad

Intressant att veta om Levi's ...

Levi’s, eller Levi Strauss & Co, är en amerikansk klädtillverkare som är främst känd för jeans.

Lär känna Levi's

Levi’s, eller Levi Strauss & Co, är en amerikansk klädtillverkare som är främst känd för jeans

Levi’s är idag ett av världens mest största klädföretag, och Levi’s jeans är kända världen över för sin höga kvalitet och flexibla passform. Den mest kända jeansmodellen är Levi’s 501 som har blivit en stor klassiker världen över.

Levi’s Sverige säljer kläder via återförsäljare samt i renodlade Levi’s butiker, så kallade Levi’s Stores som finns på flera orter runt om i landet. Några av dem ärexempelvis  Levi's Store Malmö, Levi's Store Stockholm och Levi’s Store Göteborg.

På sociala medier och på den globala hemsidan levi.com kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Levi’s rea och nyheter. Levis rabattkoder följer med olika kampanjer på Internet och ger ännu lägre priser vid beställning i webbutiken.

Populära produkter är Levis curve jeans, Levis shorts, Levis 501 shorts, och Levis bootcut jeans.

Levi's bakgrund

Levis Strauss & Co grundades 1853 av Levi Strauss som började med att utveckla arbetskläder.

Företaget har omkring 17 000 anställda och finns över hela världen.

Andra kända jeansmodeller är Levis 508, Levis 520 och Levis 511.

Levi's och hållbarhet

Många slänger sig med ordet ”hållbar”, så Levi's tycker det är viktigt att vara helt öppna med exakt hur de använder det ordet. För Levi's handlar det om att göra bättre val, som att använda hållbara material och hitta sätt att minska vattenförbrukningen. Det innebär att tillverka bättre kläder, som deras hållbaraste kollektion WellThread™. Det innebär att, i varje steg längs vägen, göra vår jord och de samhällen som finns här bättre. Levi's har alltid stått upp för det som är rätt, och det gäller även tillverkningen av hållbara kläder. Såhär jobbar de för en bättre värld.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i Din stad

Fler erbjudanden från Kläder, Skor och Accessoarer

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.