Tiendeo official website

Erbjudanden Levi's

Mer än en månad

  Erbjudanden av Levi's

  Letar du efter de bästa Levi's-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Levi's-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Levi's eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Levi's on Tiendeo. Bläddra i den senaste Levi's-katalogen "Erbjudanden Levi's" giltig från från 2/5 till till 2/5 och börja spara pengar nu!

  Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Deichmann
  • Logo Monroe World
  • Logo Henri Lloyd
  • Logo Piquadro
  • Logo Signal
  • Logo Edblad

  Levi's, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Levi’s, eller Levi Strauss & Co, är en amerikansk klädtillverkare som är främst känd för jeans.

  Lär känna Levi's

  Levi’s, eller Levi Strauss & Co, är en amerikansk klädtillverkare som är främst känd för jeans

  Levi’s är idag ett av världens mest största klädföretag, och Levi’s jeans är kända världen över för sin höga kvalitet och flexibla passform. Den mest kända jeansmodellen är Levi’s 501 som har blivit en stor klassiker världen över.

  Levi’s Sverige säljer kläder via återförsäljare samt i renodlade Levi’s butiker, så kallade Levi’s Stores som finns på flera orter runt om i landet. Några av dem ärexempelvis  Levi's Store Malmö, Levi's Store Stockholm och Levi’s Store Göteborg.

  På sociala medier och på den globala hemsidan levi.com kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Levi’s rea och nyheter. Levis rabattkoder följer med olika kampanjer på Internet och ger ännu lägre priser vid beställning i webbutiken.

  Populära produkter är Levis curve jeans, Levis shorts, Levis 501 shorts, och Levis bootcut jeans.

  Levi's bakgrund

  Levis Strauss & Co grundades 1853 av Levi Strauss som började med att utveckla arbetskläder.

  Företaget har omkring 17 000 anställda och finns över hela världen.

  Andra kända jeansmodeller är Levis 508, Levis 520 och Levis 511.

  Levi's och hållbarhet

  Många slänger sig med ordet ”hållbar”, så Levi's tycker det är viktigt att vara helt öppna med exakt hur de använder det ordet. För Levi's handlar det om att göra bättre val, som att använda hållbara material och hitta sätt att minska vattenförbrukningen. Det innebär att tillverka bättre kläder, som deras hållbaraste kollektion WellThread™. Det innebär att, i varje steg längs vägen, göra vår jord och de samhällen som finns här bättre. Levi's har alltid stått upp för det som är rätt, och det gäller även tillverkningen av hållbara kläder. Såhär jobbar de för en bättre värld.