Tiendeo official website

Erbjudanden La Redoute

Mer än en månad

  Erbjudanden av La Redoute

  Letar du efter de bästa La Redoute-erbjudandena?

  Om du letar efter de största La Redoute-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från La Redoute eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från La Redoute on Tiendeo. Bläddra i den senaste La Redoute-katalogen "Erbjudanden La Redoute" giltig från från 3/11 till till 3/11 och börja spara pengar nu!

  Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

  La Redoute, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  La Redoute är ett klädföretag som säljer sina varor på distans, det vill säga via nätet och postorder.

  Lär känna La Redoute

  La Redoute är ett franskt postorderföretag och nätbutik, som främst säljer kläder på nätet. Företaget ingår i gruppen Pinault-Printemps-Redoute (PPR), där även det kända varuhuset Printemps ingår.

  La Redoute har inga fysiska butiker i Sverige utan all försäljning sker via online-butiken. Till utbudet hör bland annat skor, kläder, underkläder och accessoarer för män, kvinnor och barn. 

  På sociala medier och på hemsidan kan man följa aktuella La Redoute-erbjudanden samt ta del av La Redoute-rean. Via Mitt La Redoute kan man följa sina order, kontrollera faktura och betalning samt spara produktfavoriter.

  Populära produktkategorier är bland annat klänningar, jeans och skor. I sortimentet ingår både billigare vardagskläder och större märken så som till exempel Levi’s, Converse, Desigual och Vero Moda.  

  La Redoutes bakgrund

  Företaget grundades 1873 och konceptet är att erbjuda det bästa inom klädväg bekvämt till ett billigt pris.

  La Redoute finns, förutom Frankrike, bland annat i Storbritannien, Schweiz, Belgien, Portugal, Österrike, USA, Sverige och Spanien.

  I La Redoutes Outlet avdelning kan man fynda kläder online med upp till 70 % rabatt.

  Handla från La Redoutes sortiment genom Ellos

  I sverige handlar du dina La Redoutes varor genom postorderföretaget Ellos, via hemsidan ellos.se/brand/la-redoute

  Ellos är en ledande e-handelsaktör för mode, hem och skönhet i Norden. Varumärket Ellos är välkänt och de har cirka 1,6 miljoner aktiva kunder. I nära relation med sina kunder strävar de ständigt efter att utveckla och erbjuda attraktiva erbjudanden. På ellos.se hittar du över 400 varumärken för den moderna kvinnan och hennes familj. För ellos är kunden alltid i fokus.