Reklam

Rea

Mer än en månad

Letar du efter de bästa Kriss-erbjudandena?

Om du letar efter de största Kriss-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Kriss eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Kriss on Tiendeo. Bläddra i den senaste Kriss-katalogen "Rea" giltig från 30/11/2022 till 07/01/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker

Kriss, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

KRISS erbjuder kvinnligt mode för en moderna kvinnan.

Lär känna KRISS

KRISS design präglas av både färg och form som ger plaggen dess originalitet. Den bygger på identitet, elegans och livskvalitet. Varje kollektion och varje plagg bär känslan av högklassigt hantverk som både känns och syns. KRISS har eleganta och trendiga damkläder i hög kvalitet. Hitta dina favoriter idag på Kriss.eu! Svenskt kvinnligt mode för den moderna kvinnan. Svensk design. Fria returer. De har dessutom Kundklubb. Trendiga kläder så som Sommarklänningar, Festklänningar, Vardagsklänningar, Blommiga klänningar. Men även ytterplagg så som jackor och kappor. De har något för alla säsonger på året. Butikens öppettider är vardagliga och finns på platser ute i europa. I sverige finns dock kedjan enbart online via deras hemsida kriss.eu Här kan du även finna erbjudanden, nyheter, kundklubben och andra kampanjer. dessutom finns här deras kundservice. Utöver detta finns de både på facebook och instagram där du kan chatta med KRISS, samt se nyheter och insperation för just din stil.

KRISS bakgrund

KRISS som företag regristrerades redan 1981 och deras nuvarande VD är Paul Fredrik Kespe.

Bli medlem i KRISS kundklubb

Som medlem får du en rad olika fördelar. Exempelvis detta:

POÄNG PÅ ALLA KÖP: I Kriss Kundklubb får du poäng på alla köp du gör. Poängen du tjänar ihop kan användas när du vill. 

ALLTID FRI FRAKT: Som medlem i Kriss Kundklubb behöver du aldrig mer betala frakt då fri frakt är en av Kundklubbens alla bonusar.  EXKLUSIVA ERBJUDANDEN: Som medlem i Kriss Kundklubb får du del av exklusiva erbjudanden och inspiration. Dessa får du som epost ett par gånger i månaden.

SOM MEDLEM FÅR DU BONUSPOÄNG PÅ ALLA DINA KÖP, EXKLUSIVA ERBJUDANDEN OCH ALLTID FRI FRAKT.

Du kan använda dina poäng när du vill på ALLA plagg – även på rean. Medlemskapet är HELT GRATIS.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Kriss katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Utvalda produkter

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona