Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Kriss.

Letar du efter de bästa Kriss-erbjudandena?

Om du letar efter de största Kriss-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Kriss eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Kriss och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Åhléns "Skönhetsmagasin v.20, 2023" giltig från 31/05/2023 till 17/06/2023.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Kriss, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

KRISS erbjuder kvinnligt mode för en moderna kvinnan.

Lär känna KRISS

KRISS design präglas av både färg och form som ger plaggen dess originalitet. Den bygger på identitet, elegans och livskvalitet. Varje kollektion och varje plagg bär känslan av högklassigt hantverk som både känns och syns. KRISS har eleganta och trendiga damkläder i hög kvalitet. Hitta dina favoriter idag på Kriss.eu! Svenskt kvinnligt mode för den moderna kvinnan. Svensk design. Fria returer. De har dessutom Kundklubb. Trendiga kläder så som Sommarklänningar, Festklänningar, Vardagsklänningar, Blommiga klänningar. Men även ytterplagg så som jackor och kappor. De har något för alla säsonger på året. Butikens öppettider är vardagliga och finns på platser ute i europa. I sverige finns dock kedjan enbart online via deras hemsida kriss.eu Här kan du även finna erbjudanden, nyheter, kundklubben och andra kampanjer. dessutom finns här deras kundservice. Utöver detta finns de både på facebook och instagram där du kan chatta med KRISS, samt se nyheter och insperation för just din stil.

KRISS bakgrund

KRISS som företag regristrerades redan 1981 och deras nuvarande VD är Paul Fredrik Kespe.

Bli medlem i KRISS kundklubb

Som medlem får du en rad olika fördelar. Exempelvis detta:

POÄNG PÅ ALLA KÖP: I Kriss Kundklubb får du poäng på alla köp du gör. Poängen du tjänar ihop kan användas när du vill. 

ALLTID FRI FRAKT: Som medlem i Kriss Kundklubb behöver du aldrig mer betala frakt då fri frakt är en av Kundklubbens alla bonusar.  EXKLUSIVA ERBJUDANDEN: Som medlem i Kriss Kundklubb får du del av exklusiva erbjudanden och inspiration. Dessa får du som epost ett par gånger i månaden.

SOM MEDLEM FÅR DU BONUSPOÄNG PÅ ALLA DINA KÖP, EXKLUSIVA ERBJUDANDEN OCH ALLTID FRI FRAKT.

Du kan använda dina poäng när du vill på ALLA plagg – även på rean. Medlemskapet är HELT GRATIS.