Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Klockmaster.

Letar du efter de bästa Klockmaster-erbjudandena?

Om du letar efter de största Klockmaster-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Klockmaster eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Klockmaster och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Guldfynd "Guldfynd Jul 2023" giltig från från 19/10 till till 24/12.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Klockmaster, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Klockmaster är en svensk kedja som exempelvis säljer klockor.

Lär känna Klockmaster

Klockmaster är ett samarbete mellan butiker som ägs och drivs av enskilda entreprenörer. Ofta en urmakare. I Klockmasterbutikerna hittar du de allra senaste klockorna från de kända modehusen samt ett brett sortiment på klassiska och exklusiva ur från de välkända varumärkena. Flera butiker säljer också smycken.

Butikerna har lite olika inriktning och säljer ibland olika varumärken. På hemsidan klockmaster.se visar de vilka klockvarumärken som finns i de olika butikerna så att du lätt hittar ditt varumärke och din närmaste butik. Du kan också köpa klockor online från många varumärken. När du köper en klocka i webbshoppen så handlar du direkt av den butik som ligger närmast dig geografiskt och som har den klocka du söker hemma för leverans. Har ingen av butikerna klockan hemma så tar närmsta butik hem den från grossisten och skickar den till dig. Butikernas öppettider är vardagliga och de finns på platser så som Borås, Trollhättan, Nässjö och Sundsvall. Via hemsidan kan du även finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Klockmasters bakgrund

Klockmaster, eller Klockmäster som det hette då, startades 1972 genom att fyra urmakare i östergötland och småland startade ett samarbete på inköp av väggur och väckarur.

Klockmasters generösa försäkring

Klockmasters försäkring är Sveriges mest generösa klockförsäkring och den får du kostnadsfritt när du köper en klocka som kostar 300 kr eller mer (max 70 000 kr). Försäkringen gäller i hela 12 månader och täcker skada, förlust eller stöld. 11 månader efter inköpstillfället får du ett erbjudande om att förlänga din försäkring ytterligare 12 månader.

Vid ersättningsbar skada ersätter Solid Försäkring reparationskostnad upp till klockans återanskaffningsvärde vid regleringstillfället, dock maximalt upp till ursprungligt försäkringsvärde (försäkringsvärdet framgår av försäkringsbeviset och kassakvittot). Om reparationskostnaden överstiger 90 % av försäkringsvärdet anses klockan totalskadad. Vid totalskada kan istället motsvarande klocka ur återförsäljarens sortiment lämnas som ersättning.