Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Klingel.

Letar du efter de bästa Klingel-erbjudandena?

Om du letar efter de största Klingel-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Klingel eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Klingel och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Levi's "10 % rabatt och gratis frakt på din första beställning" giltig från från 18/4 till till 1/5.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Klingel, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Klingel säljer kläder online för alla. Både för kvinnor och män och i alla åldrar

Lär känna Klingel

Hos Klingel hittar du mode för både honom och henne, gammal som ung, stor som liten. Modet är och kommer alltid att vara föränderligt men är det något som inte är föränderligt så är det deras kärlek till sina kunder.

Det som är viktigt för Klingel är att sälja varor med bra kvalitet samt att du ska få en skön helhetskänsla. Mode är så mycket mer än bara kläder. Därför har de ett stort utbud av både skor och accessoarer. Är du inte ute efter mode? Stanna kvar! Klingel erbjuder nämligen också ett stort utbud av inredning, köksredskap och hjälpmedel av olika slag. Detta är saker som kan vara jobbigt att släpa med sig hem från butiken om man har svårt att bära. Därför har Klingels inredning och hjälpmedel länge varit populärt i deras egna webbshopp.

All försäljning sker via deras hemsida klingel.se där du dessutom hittar nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Klingels bakgrund

Klingel har funnits i Sverige i mer än 15 år.