Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Kids & friends.

Letar du efter de bästa Kids & friends-erbjudandena?

Om du letar efter de största Kids & friends-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Kids & friends eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Kids & friends och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren & Other Stories "& Other Spring -Summer 2024 !" giltig från från 1/3 till till 31/8.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

Kids & friends, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Kids & Friends är en klädbutik för kvinnor och barn

Lär känna Kids & Friends

Kids & Friends har det senaste till dam, barn och hem. De har ett unikt urval av det senaste inom barn, dam och hem. I deras egna butik som finns i Borgeby kan du få en känsla för livsstil och de i personalen älskar att hjälpa dig att hitta det du behöver bland deras urval av det senaste inom kläder och hem.

Butiken har vardagliga öppettider och finns i Borgeby. De har ingen egen hemsida, men för att få mer information, nyheter, erbjudanden och olika rea-tillfällen så finns deras egna Facebook. De har ofta nya reor som gör att du kan fynda extra mycket bland hela deras sortiment.

Kids & Friends bakgrund

Butiken har funnits i Sverige i flera år.

Rea med Kids & Friends

Kids & Friends erbjuder flera olika reor. Här kommer ett exempel på dessa. Just nu kör de slutspurt på all kvarvarande REA med 50-70% rabatt till både dam och barn. Passa på att fynda fina plagg till riktigt låga priser och vi lovar att det finns många bra godbitar kvar!

Utöver REA så kan vi erbjuda er lite extra krydda i form av ytterligare bra priser…
Vi erbjuder er nu att ta del av både Petrol och Sanettas provkollektioner som tillhör den här våren. Mao låga priser på fina vårvaror till största delen.