Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Junkyard.

Letar du efter de bästa Junkyard-erbjudandena?

Om du letar efter de största Junkyard-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Junkyard eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Junkyard och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Lindex "25% on shorts and swimwear !" giltig från från 5/7 till till 25/7.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

Junkyard, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Junkyard är en klädbutik för dig som letar efter kläder inom skate-stilen och street-mode.

Lär känna Junkyard

Junkyard är idag skandinaviens största webbutik för dig som vill ha kläder inom street och skate-modet.  Med deras egna varumärken SWEET SKTBS, JUNKYARD och ett stort urval av externa varumärken hjälper Junkyard dig att hitta din personliga stil. Blanda stilar, märken och material precis som du vill. Med Junkyard kommer du att våga vara dig själv. De har en butik i Stockholm där öppettiderna är normala öppettider, mellan i regel runt 11-19. Men på hemsidan junkyard.se hittar du varor för just dig dygnet runt. De klädesplag du exempelvis kan fynda är jackor, byxor och sneakers. Via hemsidan kan du även hitta inspirerande bilder för hur du ska utveckla din egna unika klädstil på ett snyggt sätt. Via hemsidan kan du även finns möjligheter till att köpa ett presentkort som du kan ge bort till någon du känner. Det är bara att välja summa och sen den mejladress du vill att presenortet ska komma till.

Junkyards bakgrund

Junkyard startade 2002 som en liten skatebutik, men har nu spridit sig till resten av skandinavium.

Junkyards och hållbart material

Junkyard mål är att kontinuerligt öka andelen hållbara material i hela deras sortiment. Det gör de bland annat genom att öka andelen ekologiskt odlad bomullsfiber samt BCI certifierad bomull i deras egenproducerade plagg. De är måna om att oönskade kemikalier inte används i produktionen av deras varor. Därför använder de Textilimportörernas kemikalieguide som en del av deras leverantörsavtal. Textilimportörernas kemikalieguide tar hänsyn till europeisk och nationell lagstiftning gällande kemikalier (REACH) och innehåller även industristandarder och praxis som sträcker sig utöver lagkraven.


Hollywood är nu en del av Junkyard